Vizualizační studio Ekolak navrhne barevné variace fasád

Kromě barevného návrhu objektu a jeho okolí připraví program i recepturu pro namíchání správného odstínu barvy

Společnost EKOLAK s.r.o., přední český výrobce fasádních a interiérových barev a specialista na zateplování, nabídne od 1. února 2007 svým zákazníkům novou službu vizualizačního studia.

Vizualizační studio dokáže s pomocí specializovaného programu Viresol navrhnout barevné řešení fasády objektu a celkové úpravy jeho okolí, čímž se zákazníkovi dostane realistického pohledu na budoucí podobu jeho stavby. Vše, co je k návrhu potřeba, je digitální fotografie domu. Návrh dokáže pracovat s celou škálou odstínů Colorprogram Ekolak a dokáže vyhledat i ekvivalentní odstíny z až 50ti konkurenčních barevnic. Kromě toho zpracovává program i receptury navržených odstínů, aby bylo snazší s pomocí tónovacího automatu barvy namíchat.


Společnost Ekolak nabídne služby vizualizačního studia nejen svým obchodním partnerům, ale i koncovým zákazníkům. Drobní stavitelé mají možnost pracovat s programem buď samostatně a dle vlastních představ si navrhnout barevné řešení své fasády, nebo využít služby pracovníka Ekolak, který na základě dodané digitální fotografie domu připraví několik variant jeho barevného pojednání a úpravy okolí.


V případě, že se rozhodne zákazník pracovat s programem sám, obdrží verzi programu Viresol s omezenou délkou platnosti pro úpravy svého objektu a po vypršení této doby se program zablokuje pro úpravy a zůstane pouze jako prohlížecí.


Ekolak tímto krokem rozšiřuje širokou škálu služeb, které poskytuje svým zákazníkům. V tuto chvíli se jedná o velmi žádané služby odborného poradenství v oblasti výběru vhodného materiálu pro zateplení, výpočtu tloušťky izolantu, posouzení vhodnosti podkladu a doporučení realizační firmy. Zákazníci se na společnost Ekolak hojně obrací i s otázkou kontrolingu staveb a odborného posouzení, zda byl zateplovací systém aplikován technologicky správně a kvalitně.


Služby vizualizačního studia doplňují již existující barevné poradenství a služby výroby barevných vzorků, které může zákazník využít při svém rozhodování a přiměřit nebo aplikovat je přímo na svém domě. Kromě standardních barevných tónů umožňuje tónovací automat na počkání natónovat výrobky do více než 3 tisíc odstínů dle přání zákazníka.


 

22.01.2007

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444