Vítězná kráska

Při volbě trouby již nemusíte dělat kompromisy. Přesně dle požadavků zákazníků na moderní pečení totiž vznikala vestavná trouba Gorenje v designu odvážného francouzského návrháře Ora Ïto. Díky osobitému provedení jí patří prestižní mezinárodní ocenění Plus X Award, které odborníci udělují nejdokonalejším výrobkům v Evropě.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Trouba z trendy kolekce Gorenje Ora Ïto vyniká dokonalým vzhledem a současně vysokým uživatelským komfortem. Na první pohled zaujme její dokonalé provedení s důrazem na detail a jedinečná kombinace materiálů - černého skla v kontrastu s hliníkem. Stejně jako všechny přístroje z této unikátní kolekce pracuje vestavná trouba v energetické třídě A, tedy s nejnižší spotřebou energie a uživateli navíc nabízí řadu Hi-Tech funkcí. Elektronické ovládání a tepelná sonda například zajistí, že je jídlo připraveno přesně podle vašich požadavků.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Zvláštní je i systém chlazení „ Dynamic Cooling“ , který zamezí nepříjemnému úniku horkého vzduch při otevření trouby, i speciální funkce Eco Clean, která zajiš'tuje zvýšení účinku pečení a zároveň snadné čištění bez použití saponátů.


Trendy kolekce domácích spotřebičů Gorenje Ora Ïto představuje nejen trouby, ale také chladničky, varné desky, digestoře, a to vše je v jednotném designu. Nyní máte ideální příležitost, zabudovat dokonalost do vašeho života.

 

Více se dozvíte ZDE.

08.09.2008 | PR
  • Gorenje

    Jednodušší, příjemnější a méně komplikovaný život s každým výrobkem Gorenje. Tato jasná vize umožnila firmě, která vznikla v roce 1950 jako malá dílna v idylické vesnici Gorenje ve Slovinsku přerůst během sedmi desetiletí v nadnárodní společnost a renomovanou mezinárodní značku. Dnes je Gorenje jedním z největších mezinárodních výrobců malých i velkých domácích spotřebičů s výjimečným designem a skvělými funkcemi s přítomností ve více než 90 zemích na celém světě. Spotřebiče Gorenje jsou natolik praktické a intuitivně ovladatelné, že můžete směle použít rčení, které nejspíš doma často slýcháváte: ono SE TO udělá.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444