Víte, co jsou partnerské matrace?

Matrace ROYAL Partner

Matrace ROYAL Partner

Spánek je velice důležitou součástí našeho života, je to přirozený způsob, jak si naše tělo může odpočinout, zregenerovat síly a uvolnit se. Většina z nás přitom sdílí tyto výsostné hodiny odpočinku po boku partnera. Nezřídka ovšem partnerova váhová kategorie neodpovídá té naší a vybrat tak matrace pro dvojlůžkovou postel se stává složitým úkolem.

ZITA

Matrace ROYAL Partner

Právě pro tyto případy nabízí firma Rothwell International matrace označované jako partnerské. Ty mají stejné vlastnosti jako běžné matrace, ale s tou výhodou, že jejich tuhost je z každé strany jiná. Do postele o rozměru 180x200cm lze pak pořídit dvě totožné matrace o rozměru 90x200 a jejich tuhost bude záviset pouze na otočení.

Za cenově nejdostupnější matraci partnerského typu můžeme označit typ ROYAL Partner. Vyznačuje se velmi kvalitním provedením a optimální výškou - 16cm. Řadíme ji spíše mezi tužší typy. Je vyrobena z PUR pěny a opatřena masážními nopky. Její nevýhodou je nesnímatelný a nepratelný potah.
BRIGITA

Matrace ROYAL Partner

Střední třídu zastupuje matrace ZITA. Je o 2 cm vyšší než Royal Partner a navíc je bederní oblast vyrobena z tzv. líné pěny, která zabezpečuje výbornou přizpůsobivost. Je také vybavena snímatelným a pratelným potahem.

Dnešním trendem jsou matrace ze studené a líné pěny. Ty nejlepší jsou vyrobeny právě z těchto materiálů. Jsou opatřeny luxusními potahy a jejich výška je kolem 20 cm. Těmito TOP matracemi jsou například BRIGITA a NINA, které lze koupit za výhodné ceny právě v internetovém obchodě Rothwell International (www.rothwell.cz).

BRIGITA je luxusní matrace, vyrobená kombinací líných a studených pěn. Růžová strana je vyrobena z tužší líné pěny a žlutá z pěny měkčí. Po celé délce jsou příčně umístěné válce ze studené pěny různé tuhosti, které určují jak bude matrace tvrdá pod bedry a jak pod hlavou. Ložná plocha je tak rozdělena do 7 zón. Výrobce nechává zákazníka vybrat potah dle jeho vlastního uvážení a nabízí mu až 7 různých druhů.
NINA

Matrace ROYAL Partner

U matrace NINA stojí za povšimnutí její potah. Obsahuje rostlinné extrakty, díky kterým na jedné straně chladí (pro pány) a na druhé straně poskytuje pocit tepla (pro dámy). Matrace je opatřena průduchy pro lepší odvětrávání a stejně jako Zita má bederní část vyrobenou z líné pěny pro lepší formování v této zatěžované oblasti. Potah je vyroben ze dvou kusů, které jsou spojeny zipem. Lze ho tak snadno sejmout a vyprat i v menší pračce.

A jak si takovou matraci pořídit ? Můžete si zajít do obchodu s nábytkem, ale nakupujete-li rádi po internetu, lze využít nabídky internetového obchodu www.rothwell.cz, odkud vám matrace zdarma dovezou až do bytu v předem domluvený čas. V takovém případě díky „internetovým“ cenám ušetříte a ještě vám na infolince poradí s výběrem odborník.
27.12.2007 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444