Víte, co dýcháte? Čistička vzduchu pro vaše zdraví

Životodárný vzduch, který dýcháme, může obsahovat neviditelné látky škodící našemu zdraví. Čističky vzduchu Daikin jsou proto investicí do vaší celkové pohody.

Nečistoty se vyskytují i uvnitř budov
Dnešní domy jsou kvůli našemu komfortu velmi dobře izolované, avšak daní za tuto izolaci je snížená výměna mezi venkovním a vnitřním vzduchem. Výsledkem toho je, že vzduch, který dýcháme uvnitř, může být mnohem více znečištěný než vzduch venkovní.

Takový vzduch představuje skryté hrozby pro zdraví. Obsahuje totiž řadu dráždivých látek - neviditelné částice včetně alergenů a mikroorganismů, jako jsou například plísně a bakterie, dále pyly, prach, tabákový kouř nebo zvířecí chlupy. Tyto látky způsobují nepohodlí a u některých jedinců můžou dokonce vyvolat alergické reakce.

Abychom se mohli nadechnout
Model čističky Daikin MC70L s technologií Streamer s výkonným filtračním systémem tyto potenciálně škodlivé látky ze vzduchu odstraňuje a současně neutralizuje pachy. Pomáhá tak chránit naše zdraví a zlepšuje komfort dýchání u astmatiků a alergiků. 
Zvlhčování a čištění vzduchu ve vzájemném souladu 
Naše celková pohoda závisí na kvalitě vzduchu, který dýcháme. V moderních budovách je však často těžké najít čistý vzduch. Daikin proto vyvinul čističku a zvlhčovač vzduchu Ururu, jež výrazně zlepšuje kvalitu vzduchu. 
 
Velmi suchý vzduch způsobuje problémy
Suchý a teplý vzduch uvnitř velmi dobře vytápěných a izolovaných budov má velmi často také nízkou vlhkost. To může přispívat k dehydrataci organismu, která má často nepříjemné vedlejší účinky - sucho v hrdle, dráždivý kašel nebo pálení v očích. 
 
Kombinované čištění a zvlhčování vzduchu
Ururu je výkonný systém čištění vzduchu, který odstraňuje ze vzduchu škodlivé látky a společně se zabudovaným zvlhčovačem zajišťuje nepřetržitý přívod čerstvého vzduchu, který je pro dýchání příjemnější a pro organismus zdravější. 
19.01.2015

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444