Vitality - mimořádná péče o prádlo

Pračky Miele s patentovaným voštinovým bubnem poskytnou Vašemu prádlu zvláštní péči, díky níž je prádlo optimálně připraveno pro následné sušení v sušičce. Pro zdůraznění obzvláště šetrné péče o textilie odstartoval vestfálský výrobce program pod názvem Vitality, ve kterém nabízí vhodné kombinace praček se sušičkami.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Automatická pračka Miele Vitality má voštinový buben, který se vyznačuje lehce prohnutým povrchem ve tvaru pláství (voštin) a děrováním s malým průměrem otvorů. Firma Miele začala vyrábět pračky s tímto bubnem na podzim 2001. Prádlo lehce klouže po vodním filmu, který se mezi ním a povrchem bubnu vytvoří. Ani při vysokých otáčkách při odstřeďování se vlákna textilií neprotlačují otvory v bubnu a po skončení programu v něm zůstanou volně ležet. Odborný posudek nezávislého výzkumného ústavu v Krefeldu (WFK) zabývající se výzkumem techniky praní potvrdil, že pračky firmy Miele obzvláště šetrně pečují o textilie.
Těmito přístroji chce výrobce domácích spotřebičů zdůraznit úspěch voštinového bubnu. Všechny tyto pračky s čelním plněním mají plně elektronické řízení Softtronic, jehož výhody jsou: kratší délky programu a nižší spotřeba vody.
Až sušičky dokončí perfektní úpravu prádla. V těchto přístrojích jsou textilie šetrně vysoušeny teplým vzduchem. Např. froté prádlo bude opět načechrané a hebké na omak. Některé halenky a košile si můžete hned obléci i bez žehlení, svetry a trička budou mít zase svůj původní tvar. Program Úprava vlny ošetří i kvalitní kašmírové svetry.
Program Vitality představuje mimořádnou péči o prádlo. Název Vitality, který je i na ovládacích panelech přístrojů, tuto skutečnost ještě více zdůrazňuje.
05.05.2003 | redakce

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444