Vinylová plovoucí podlaha FatraClick přichází s novými atraktivními vzory

Dub africký

Dub africký

Podlahu si do interiéru nevybíráme každý rok, volba by proto neměla být unáhlená. Na podlahu klademe náročné požadavky. Musí být odolná proti opotřebení a nárazu, měla by se snadno udržovat, nezanedbatelné jsou také její akustické vlastnosti. K hlavním kritériím pro výběr podlahy bude patřit samozřejmě také váš vkus. Plovoucí vinylové podlahy FatraClick všechny tyto nároky splňují. Přesvědčete se o jejích funkcích i atraktivním vzhledu.

Plovoucí vinylové podlahy
 
Dub toskánský  

V roce 2011 přišla společnost Fatra na trh s novinkou - plovoucími vinylovými podlahami Fatraclick. Kombinují přednosti vinylových a plovoucích podlahových krytin s funkčností přírodního korku. Svou oblibu si Fatraclick získávají pro snadnou údržbu i proto, že dokáží splnit i ty nejnáročnější zátěžové nároky. Jsou vysoce odolné proti opotřebení a jistě oceníte nízkou úroveň hluku, kterou zaručují. Podlahy Fatraclick poskytují možnost zabudování podlahového vytápění. Pokud patříte mezi milovníky přírodních materiálů, jistě vás potěší, že podlahy Fatraclick si zachovávají vlastnosti dřeva jako je teplo a útulnost.
Snadná instalace

Základ podlah FatraClick představuje dřevěná deska, která je na spodní straně opatřena izolační vrstvou korku. Vrchní část tvoří odolná, designová, vinylová vrstva. Podlahy Fatraclick se velice snadno instalují pomocí patentovaného „Click” systému. Pro sestavení podlahy nepotřebujete větší zkušenosti či znalosti. S instalací si poradí každý i bez složitého nářadí. Dílce FatraClick se spojují bez lepení, pouhým seskládáním a „zakliknutím“ do sebe. Podlaha je po svém položení okamžitě připravena k běžnému provozu i zatížení.
Moderní designový vzhled

Plovoucí vinylové podlahy Fatraclick jsou nabízeny v několika moderních vzorech. Od roku 2011, kdy byly podlahy Fatraclick uvedeny na trh, má zákazník k dispozici na výběr z deseti vzorů, z nichž lze vytvářet kreativní kolekce. Atraktivní design podlah dokonale imituje dřevo a kámen. Můžete zůstat milovníky přírodního vzhledu. Vinylové plovoucí podlahy Fatraclick se na rozdíl od dřevěných snáze udržují a jsou cennově dostupnější.

 
Ořech francouzský  
Na začátku podzimu 2012 představila společnost Fatra novinku. Protože zná potřeby svých zákazníků a chce jim v jejich přáních a požadavcích vyjít vstříc, rozšířila spektrum plovoucích podlah z vinylu o dalších devět nových vzorů. Nová kolekce se opět soutřeďuje na přírodu. Sedm vzorů imituje dřevo a dva kámen. Vybrat si tak můžete například design francouzského ořechu, afrického dubu nebo šedého pískovce. Díky rozšíření nabídky nyní zákazník nemusí přistupovat na kompromisy. Do svého interiéru si může vybrat podlahu atraktivního a moderního designu bez jakéhokoliv omezení. V kolekci jsou vzory vhodné do velkých i malých prostor, do světlých i tmavších nebo do klasických či moderních interiérů. Všechny ze vzorů věrně imitují přírodní materiály nejen na pohled, ale i na dotek.

Podlahové krytiny FatraClick vyrábí společnost Fatra a.s. Nabízeny jsou s desetiletou zárukou. Přesvědčte se o výjimečnosti podlah. Jistě vás zaujme snadné spojování dílců pomocí zámečku Uniclick, stejně tak jako design inspirovaný dřevinami z celého světa.

Podívejte se na vizualizace, jak podlaha vypadá v interiéru.

Více informací a další typy podlahových krytin naleznete na www.fatrafloor.cz
06.12.2012 | PR
  • Fatra, a.s.

    Společnost Fatra představuje na celoevropském trhu důležitého hráče v oboru plastikářského průmyslu. V České republice zaujímá na pozici zpracovatele plastů PVC, PE, PP a PET dominantní podíl na trhu. Fatra, a.s. je jediným českým výrobcem vinylových podlah.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444