Vinotéky Dunavox: Pro skutečný požitek z vína

Jako milovníci vín víte, že nezáleží pouze na dobrém ročníku, ale také na vhodném skladování a okolní teplotě. Abyste si mohli vychutnávat víno v té nejvyšší kvalitě, uchovávejte jej v profesionální vinotéce Dunavox.

V čem jsou domácí vinotéky DUNAVOX výjimečné?

Jednoznačně v kvalitě. Firma Dunavox se specializuje pouze na výrobu vinoték, a tak dokáže zákazníkům poskytnout špičkové produkty spojené s kvalitním servisem. V jejich nabídce naleznete vinotéky pro domácí použití i profesionální vinotéky pro gastronomii. Vybrat si můžete od nejmenších termočlánkových vinoték až po sofistikované vestavné vinotéky.
 

Vinotéky pro náročné vinaře

Mezi nejkvalitnějším vinotékami vynikají takové značky, jako je LIEBHERR nebo právě DUNAVOX. Druhá zmíněná značka poskytuje stejně moderní technologie a neotřelý design, ovšem za velmi příznivou cenu. Z široké nabídky modelů, velikostí i designu si jistě každý vybere vinotéku, která bude jeho interiéru slušet. 
 

Kompresorová vinotéka - co to je?

Pokud zvažujete koupi vinotéky, zřejmě budete řešit, jestli si koupit vinotéku s termoelektrickým nebo kompresorovým chlazením. Kompresorové vinotéky se řadí do cenově vyšší kategorie, ale na druhou stranu zaručí mnohem vyšší chladicí výkon, účinnost a také nižší spotřebu. Uvádí se, že termoelektrické vinotéky spotřebují až dvojnásobně více energie než kompresorové. 

 

Co dělá kvalitu kvalitou?

Kompresorové vinotéky DUNAVOX jsou opatřeny technologiemi, které prospívají skladování vín. Jedná se například o:
  • uhlíkové filtry pro odstranění pachů, 
  • antivibrační uložení kompresorů, 
  • pokročilou regulaci vlhkosti, 
  • dotápění v případě poklesu teploty okolí pod nastavenou teplotu uvnitř vinotéky, 
  • UV filtr a mnoho dalšího.
Vinotéka od specializovaného výrobce DUNAVOX poskytuje široké příslušenství. A tak svou vinotéku můžete vybavit policemi a koši navíc a v případě rozbití nějaké součásti není problém dokoupit náhradní díly. Zajisté oceníte také praktickou vychytávku  - díky možnosti otočení otevírání dveří se vinotéka DUNAVOX přizpůsobí vašim dispozičním možnostem.
 
Vinotéka je od toho, aby plnohodnotně nahradila sklep vhodný ke skladování vín. Vinotéka v žádném případě není jen další “chladnička” - její parametry jsou speciálně upraveny pro bezpečenou úschovu vín.

Inspirujte se realizacemi - vinotéky DUNAVOX padnou každému interiéru:

20.05.2016 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444