Viladomy v areálu NOVÝ PARK PÍSNICE

Ekospol a.s. zahájil v červnu 2006 prodej nového developerského projektu NOVÝ PARK PÍSNICE v Praze 4. Byty s vysokým standardním vybavením ve vilové čtvrti v přírodním parku nabízí za cenu od 1.200.000,-Kč včetně 5% DPH. Obrovskou předností této lokality je mimo velkého množství zeleně i plánovaná stanice metra (cca 500 metrů) od bytového areálu.
 

Projekt NOVÝ PARK PÍSNICE tvoří 184 bytů ve čtyřech 2-3 patrových viladomech s obytným podkrovím. Ve středu areálu bude park - ideální místo k odpočinku a relaxaci. Výborná je i občanská vybavenost a dostupnost do centra Prahy. Dopravně snadno dostupné jsou i moderní nákupní a zábavní centra (Centrum Chodov a Průhonice-Čestlice). K většině bytů je také sklípek ZDARMA a ZDARMA jsou i předzahrádky u  bytů v přízemí. Podle enormního počtu zájemců evidovaných již před zahájením prodeje se dá očekávat, že tento bytový projekt bude stejně jako ostatní projekty Ekospolu zcela prodán ještě před dokončením. Klienti, kteří uzavřou rezervační smlouvu do 30.6.2006, získají navíc 5 % slevu na byt. 

Obrovský zájem byl v květnu také o bytový areál PATRIA Letňany. K 1. červnu 2006 bylo prodáno více než 75 % bytů, přičemž stavební práce teprve začínají. Bytový areál Patria Letňany je tvořen dvěma viladomy s atypicky architektonickým řešením střech. Podkrovní byty mají velké atraktivní terasy. Byty v přízemí pak žádané předzahrádky o rozloze cca 100 m2, které jsou k bytům zcela zdarma.  Výborná občanská vybavenost a současně klidné rezidenční prostředí přinese klientům bydlení v evropském standardu.


Velikou předností bytového areálu Patria Letňany je, že v roce 2007/2008 bude dokončeno metro „C“ jen cca 800 metrů od tohoto bytového areálu. To zaručí spojení s centrem Prahy do sedmi minut. Pro koupi bytu v tomto projektu máte poslední šanci, neboť na zbývající byty se vytváří pořadník. Neváhejte! Ekospol a.s. nabízí rezervaci bytů na týden ZDARMA.

 

O tom, že Ekospol a.s. nabízí NEJLEVNĚJŠÍ BYTY EVROPSKÉ KVALITY, svědčí i nebývalý zájem klientů o bytový areál Boloňská  v atraktivní lokalitě v blízkosti lesoparku a Hostivařské přehrady. Z celkového počtu 276 bytů je již 95 % bytů prodáno a prodej zbývajících bytů se očekává už před dokončením hrubé stavby. Klienti zde ocení nejen vynikající lokalitu, ale také výhodnou cenu bytů začínající na 26.000,-Kč/m2 a garážových stání v ceně od 55.000,-Kč. Ekospol nabízí jako bonus pro všechny majitele bytů sklípek v hodnotě 60.000,-Kč ZDARMA.

22.06.2006 | Tisková zpráva

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444