Vestavěné skříně – moderní i praktické

Potřeba ukládat věci nás provází od pradávna. Nároky na moderní bydlení se zvyšují a s nimi i požadavky na úložné prostory, které by splnily svůj praktický účel a zároveň vhodně doplnily moderní interiér. Staré skříně už často nesplní ani jedno z těchto hledisek - nenabízejí praktické vnitřní uspořádání a mnohdy ruší i svým nemoderním vzhledem. Stále přitažlivější možností se proto stávají vestavěné skříně.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Možnosti šatních skříní se výrazně zlepšily s rozvojem technologií. Moderní vestavěné skříně maximálně ekonomicky využívají prostor, přizpůsobí se každému interiéru a každému vkusu. Vnitří uspořádání i vnější vzhled skříně si může každý navrhnout podle svých představ a potřeb.

Ke specialistům na výrobu a montáž vestavěných skříní na našem trhu patří firma Amonit. Její pracovníci poradí zákazníkům s výběrem materiálů i uspořádáním skříně. Výhodou jsou příznivé ceny, kalkulace a 3D vizualizace zdarma a následná montáž skříně do 14 dnů.

 

Pro realizaci vestavěných skříní Amonit nabízí rozsáhlou škálu materiálů. Vybírat můžete z palety barev a dřevodekorů lamina pro korpusy skříní.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Hlavní pohledovou část skříně ovšem tvoří dveře. Pro jejich moderní vzhled jsou zde k dispozici desítky druhů rámů, hliníkových i ocelových, barevných skel - lacobelů a dalších výplní. Hitem jsou dveře dělené, s barevným pruhem elegantního lacobelu, který ladí s interiérem, velmi oblíbené jsou ale také přírodní výplně dveří v provedení ratan či bambus, které působí útulně a velmi vzdušně.

 

Důležité je praktické vnitřní uspořádání skříní. Podle svých potřeb mohou zákazníci firmy Amonit využít nejen police a klasické šatní tyče, ale i drátěné koše, zásuvky, sklopné šatní tyče, držáky vysavače, kravatníky a jiné doplňky. Nabídka je pestrá a ve vzorkové prodejně vám rádi vše předvedou a s optimálním uspořádáním poradí. Řadu užitečných informací najdete rovněž na internetových stránkách firmy na adrese http://www.amonit.cz/.

18.06.2008 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444