Vestavěná skříň nemusí být jen skladiště, ale i krásný designový kus nábytku

Slovní spojení vestavěná skříň bývalo spíš synonymem obludných neforemných almar, z kterých se odlupovala dýha v množství větším než malém a které, místo aby funkčně vyplňovaly úložné prostory, v malých panelákových bytech spíš překážely a dělaly těžkou hlavu. Dnes je tomu ale jinak. Vestavěnky nejen pomohou smysluplně využít každý centimetr volného místa, ale díky modernímu vzhledu jsou často i designovou chloubou interiérů.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Hobby markety a velkoobchody s nábytkem dnes stojí v každém trochu větším městě a spousta lidí při nákupu vestavěných skříní vyráží právě sem – a to hlavně za výhodnou cenou. Stále totiž převládá názor, že výroba vestavěné skříně na míru je finančně náročná a tudíž si ji nemůže dovolit každý. „Málokdo si ale uvědomuje, že mírně vyšší pořizovací náklady u skříně na míru se v dlouhodobém horizontu majiteli několikrát vrátí,“ upozorňuje odborník z firmy Komandor.


Navíc zákazníka neomezuje momentální nabídka prodejny, ale může si sám určit, jak bude jeho skříň vypadat – od barvy a materiálu dveří až po počet zásuvek. Fantazii a invenci se meze nekladou – skříň může podle přání splynout s okolním prostorem a stát se nenápadnou součástí interiéru, nebo naopak vhodně zvolenými výraznými prvky fungovat jako výrazný solitérní prvek.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

S pomocí profesionálů


„S finální podobou zákazníkovi pomůže vždy odborník, který poradí tak, aby byla vestavěná skříň opravdu funkční a zároveň elegantní součástí bytu nebo domu,“ dodává k tomu jeden z těch, který se výrobou a prodejem vestavěného nábytku živí.


Správně zvolenou a umístěnou vestavěnou skříní získáte maximum úložného prostoru a… více místa pro život! Odpadne zdlouhavé prohledávání krabic a proklínání nepřehledných úložných pytlů – i prostor uvnitř vestavěné skříně je vždy šitý přímo na míru konkrétního zákazníka. Ten si může vybrat z nepřeberného množství drátěných a výsuvných polic, zásuvek, drátěných košů, kalhotovníků, ale i sklápěcích šatních tyčí.


Skříň se přizpůsobí vám, ne vy jí


Vždycky tak vznikne úložný prostor, který se přizpůsobí vám a ne vy jemu. Využití vestavěnek se navíc neomezuje jen na funkci skladiště oblečení a věcí, které momentálně nepotřebujete. „Dnes je možné je v interiérech spatřit i jako knihovny, botníky nebo designově výborně zvládnuté obývací stěny,“ dodává k tomu řemeslník. Zvláštností dnes není ani pracovní kout s počítačem, který před zraky ostatních rychle ukryjete jednoduchým zavřením nebo zasunutím dveří.

Individuální kreativitě se zkrátka meze nekladou, a pokud si vyberete firmu, která má s výrobou vestavěných skříní dostatek zkušeností, nemůžete šlápnout vedle. Investice do kvality se v tomto případě rozhodně vyplatí – dobře vybraná a vyrobená skříň vám totiž bude sloužit několik desítek let.


Významným výrobcem a prodejcem vestavěného nábytku a skříní je firma KOMANDOR CZECH REPUBLIC S.R.O.  Profesionálové firemních studií  každý den nejen pomáhají a radí zákazníkům, jak správně vybrat šatní skříň, ale zajistí i její výrobu a následnou montáž. Známkou kvality a dobře odvedené práce je doživotní záruka, kterou firma na své zboží poskytuje.

30.07.2010 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444