Vestavby Karma Design nově v e-shopu Spotřebiče.cz

Novým distribučním kanálem pro vestavné kuchyňské spotřebiče Karma Design se stal internetový portál Spotřebiče.cz. Produkty Karma Design jsou tak nyní k dostání pohodlně přes internet, a to za velmi příjemné ceny. E-shop se nachází na adrese shop.spotrebice.cz a kromě vestaveb jsou zde v nabídce také klimatizace od společnosti Karma Český Brod, výrobce řady Karma Design.

Portál Spotřebiče.cz se svým obsahem zaměřuje na tzv. bílé spotřebiče. Cílem je přinášet informace o novinkách na trhu, užitečné tipy jak vybrat ten správný produkt a také zajímavosti se spotřebiči související. „I když se domácí spotřebiče nemusejí zdát na první pohled jako příliš zajímavé téma, jsem přesvědčen, že je možné nalézt souvislosti, u kterých se čtenáři dozví nová fakta, ale také dobře pobaví,“ říká Michal Hoblík ze společnosti Aspen.PR, která portál provozuje.

„Dlouhodobě se snažíme, aby byly produkty řady Karma Design pro naše zákazníky co nejdostupnější. A protože se portál Spotřebiče.cz svým zaměřením k našim vestavbám skvěle hodí, přišlo nám jako dobrý nápad udělat z e-shopu na tomto webu oficiální kanál pro internetový prodej spotřebičů Karma Design,“ vysvětluje Radek Kesner, obchodní ředitel Karmy. „Zákazníci by zde měli najít vždy celý aktuální sortiment Karma Design i naše klimatizace,“ dodává Radek Kesner.
07.09.2007

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444