Velkoformátové obklady do malé koupelny

Obklady Petali

Obklady Petali

Myslíte si, že velké formáty obkladů a dlažeb jsou určeny jen do prostorných koupelen a do těch malých se zkrátka nehodí? Omyl! I v malé koupelně můžete použít obklady a dlažby velkých formátů a nebudete vůbec litovat.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Obklady Fusion

Mýtus o malých koupelnách s malými obklady pořád přežívá. Nejspíš především díky samotným obkladačům. Práce s velkými formáty na malém prostoru je totiž o něco náročnější a je třeba mít perfektně připravený podklad. Pokud vás bude obkladač od výběru velkých obkladů a dlažeb zrazovat, nedejte se a trvejte na svém. Výsledek, pokud bude kvalitně a profesionálně proveden, bude stát za to.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Obklady Romantica

Na všech frontách vedou velkoformátové obklady

Ani pro obložení malé koupelny se nemusíte bát použít velké obdélníky 30x60 cm nebo 20x50 cm a další podobné velikosti. Velkoformátové obklady prostor sjednotí a opticky zvětší. Koupelna tak nebude rozčleněna a rozkouskována častými spárami. Nejenže velký formát působí elegantně a luxusně, menší počet spár navíc omezí prostor k usazování nečistot, bakterií a plísní.

Často se i na obklad stěn používají dlažby. Odpadá tak dolaďování dlažby k obkladu a obráceně. Navíc dlažby bývají v mnoha případech již retifikovány - hrany výrobku jsou upraveny zabroušením na přesný rozměr s minimální odchylkou v rozměru mezi jednotlivými kusy. To umožňuje pokládat dlaždice velmi blízko sebe a dosáhnout tak co nejmenší spáry. Koupelna pak ještě více působí čistým a celistvým dojmem.

K výběru velkých formátů nás pobízí i trh. Výrobci houfně formáty „zvětšují“ a nabízejí nové série ve stále větších rozměrech. Velkoformátové obklady jsou zkrátka momentálně velkým trendem. Nejedná se ale o módní záležitost, která za dva, tři roky pomine. Velké formáty zde již zůstanou, bude se jen neustále zdokonalovat a vylepšovat jejich vzhled.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Bora - dlažba vhodná i pro obklady

M.B.KERAMIKA nabízí bezpočet sérií velkoformátových obkladů, které můžete použít jak do velké, tak do malé koupelny. Dále uvádíme několik možností. Další koupelnové série, ale i obklady a dlažby do předsíní, chodeb nebo na balkón najdete na www.mbkeramika.cz/obklady-a-dlazba/

BORA - velmi elegantní a zároveň velmi kvalitní dlažba, která se dá použít i jako obklad stěn. Moderní barevné kombinace černo-šedá a hnědo-béžová jsou doplněny o dekory s metalickým efektem.

ROMANTICA - luxusní barvy s jemným mramorovým žilkováním, leštěný povrch, velké formáty pro umocnění celkového dojmu. Díky romantice vytvoříte přepychový prostor, kde se budete cítit skvěle a pohodlně.

PETALI - obklad nové velikosti 25x75 inspirovaný květy ibišku, kamélie, frézie, tulipánu a dahlie představuje moderní a odvážné barvy bordó a hnědé v kombinaci s jemnými odstíny béžové, růžové a bílé navržené v lesklém povrchu. Na své si přijdou jak milovníci geometrických vzorů, tak zasnění romantici. Vytvořte si elegantní a sofistikovanou koupelnu.

FUSION - v této sérii, která byla inspirována Feng-šuej, se snoubí elegance a krása. Nabízí nepřeberné množství přírodních prvků na dekorech, které dodají Vaší koupelně nezaměnitelnou intenzitu a atmosféru. Vytvořte si ideální prostředí pro relaxaci.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Obklady Petali


21.06.2010 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444