Velká soutěž BYDLENÍ.CZ

Kde se učíte? Máte svůj oblíbený prostor? Sedíte za psacím stolem, nebo raději zajdete do kavárny? Pošlete nám fotografii místa, kde se připravujete na testy a zkoušky, kde píšete úkoly nebo studujete. Internetový portál BYDLENÍ.CZ slaví 15. výročí svého vzniku a při této příležitosti vyhlašuje soutěž pro studenty i všechny, kdo se vzdělávají celý život.

Víme, že každý člověk má specifické nároky na studijní prostředí. Jeden vyžaduje klid a pořádek na stole, druhému vyhovuje zesílená hudba, jiný s učebnicemi vyrazí do přírody nebo usne u skript v posteli. Určitě máte vyzkoušeno, kde vám učení leze do hlavy samo, nebo kde se naopak těžko soustředíte. Ukažte nám takové místo. Vyfoťte jej a pošlete nám ho. Nehodnotíme kvalitu fotografických příspěvků, ale nápad, vtip a originalitu. Improvizujte, vystihněte moment.

Pro soutěžní fotografie budou hlasovat návštěvníci BYDLENÍ.CZ. Fotografie s největším počtem hlasů obdrží stylové bezdrátové příslušenství od společnosti Logitech. Redakce BYDLENÍ.CZ navíc udělí cenu za nejlepší komentář k fotografii. Každý registrovaný soutěžící má možnost informovat své přátele na facebooku, sdílet s nimi svoji soutěžní fotografii a získat tak potřebné hlasy.
Oslavte s námi 15. výročí stylově. Pošlete nám svou fotografii místa, kde se učíte a vyhrajte bezdrátové příslušenství od firmy Logitech. Odpoutejte se od drátů a kabelů a vemte své klávesnice a myšky kamkoliv chcete!



09.11.2012 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444