Velká soutěž: Letní úlovky 2016

Foto: Šárka Macháčková, výherkyně loňského ročníku

Foto: Šárka Macháčková, výherkyně loňského ročníku

Čas nejkrásnějších zážitků je tady, a proto vyhlašujeme druhý ročník soutěže Letní úlovky. Posílejte nám fotografie z vašich cest, výletů a dovolených. Těšíme se, co ulovíte svým fotoaparátem doma na terase, na zahradě, u bazénu, v lese, u rybníku, v moři, kdekoli na cestách...

Pošlete fotografii prostřednictvím níže připojeného formuláře. Svou fotografii po schválení najdete na stránce "LETNÍ ÚLOVKY 2016", kde můžete pro příspěvky hlasovat. 15 fotografií s nejvyšším počtem hlasů postupuje do finále a redakce z nich vybere 3 vítěze, kteří získají první, druhou a třetí cenu. 
 
3 fotografie budou odměněny redakční cenou, a to nezávisle na počtu obdržených hlasů.
 

bydlinek Soutěž: Letní úlovky 2016
Pošlete nám fotografii, která splňuje zadání soutěže, prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pro fotografie můžete hlasovat zde.

Soutěž trvá od 13. července do 13. září 2016 do 12:00. Soutěž byla ukončena, výherce najdete v článku: Vyhlášení vítězů souteže Letní úlovky 2016.

 

 

1. místo: Bezsáčkový vysavač Hoover od společnosti Candy

Výherce, který obsadí první místo, získá bezsáčkový vysavač Hoover v nejlepší třídě AAAA s technologií cyklonového vysávání a velkou nádobou na prach.

Vysavač je ideální pro ty, které nebaví dokupování sáčků do vysavače. Bezsáčkové vysavače šetří čas i peníze, snadno se čistí a výsledky jsou stejně dobré jako u sáčkových vysavačů.

Vysavač nabízí špičkové technologie ve třídě A: energetickou spotřebu, účinnost vysávání koberců a tvrdých podlah i zamezení úniku emisí prachu zpět do vzduchu. Model je tichý, ve výbavě najdete miniturbo hubici pro vysávání zvířecích chlupů, parketovou hubici, hubici na koberce a prachový kartáč integrovaný v rukojeti.

2. místo: Kvalitní litinová pánev od dánské firmy Morso

Pánev má dubovou rukojeť a je vhodná pro všechny typy varných povrchů včetně indukce. Snáší dlouhodobé tepelné zatížení, je odolná proti mechanickému poškození a můžete na ní připravovat pokrmy zcela bez tuku. Celý sortiment litinového nádobí, recepty a nabídku produktů pro venkovní vaření najdete na: http://www.morso.cz/morso-living/

3. místo: Set celoroční přikrývky Profesional s polštářem od firmy ROTEXIM a.s.

Přikrývka Profesional má výborné tepelné vlastnosti. Materiál je vhodný pro alergiky a nabízí snadnou údržbu. Celoroční přikrývka je vhodná pro spánek během všech ročních období, od jara až do zimy. Tento set nabízí možnost praní v pračce na 60 °C. Polštář Profesional je opatřen zipem pro snadnou regulaci náplně. Stejně, jako všechny ostatní produkty, je set Profesional českým výrobkem firmy ROTEXIM a.s.

Redakční ceny

Tyčový mixér v pastelové kolekci od značky SENCOR

Bez ohledu na počet získaných hlasů pošleme jednomu soutěžícímu tyčový mixér z nové kolekce PASTELS od společnosti SENCOR. Tento tyčový mixér vás zaujme nejen barvami, ale i tvarem a kvalitou - je nejužší na světě a celokovový. Mixér v hravém designu se stane elegantním detailem vaší kuchyně.

Květináč DOPPIO od značky PLASTIA

Další z vás se může těšit na nový interiérový truhlík DOPPIO hýří nejen barvami, ale díky samozavlažovaní se stane skvělým pomocníkem, který vám usnadní péči o květiny. Je jen na vaší náladě, chuti a fantazii, čím truhlík osázíte. Můžete ho využít třeba k pěstování bylinek, kterým se v něm neobyčejně dobře daří. Pokud máte bylinky na zahradě anebo jen prostě nevaříte, můžete využít Doppio pro neobvyklou jarní či podzimní dekoraci.

Držák na plechovky Smart griff

Jste kutil nebo se práce prostě nebojíte? Pak vás potěší chytrý držák plechovky SmartGriff. Tento skvělý vynález maximálně zpříjemní vaše natírání. Díky ergonomicky tvarované rukojeti se dobře drží, díky odkládací vidlici zase můžete kdykoli pohodlně odložit svůj štětec, aniž byste zašpinili sebe nebo okolní prostor. Více informací o SmartGriff se dozvíte ZDE.

bydlinek Soutěž: Letní úlovky 2016
Pošlete nám fotografii, která splňuje zadání soutěže, prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pro fotografie můžete hlasovat zde.

Soutěž trvá od 13. července do 13. září 2016 do 12:00. Soutěž byla ukončena, výherce najdete v článku: Vyhlášení vítězů souteže Letní úlovky 2016.

 

 

Partneři soutěže


13.07.2016 | redakce Bydlení.cz
  • CANDY HOOVER ČR, s.r.o.

    Candy Hoover patří mezi nejvýznamnější evropské výrobce domácích spotřebičů. V portfoliu společnosti je italská značka Candy s více než 70letou tradicí a původem americká značka Hoover založená před 100 lety. Pod logem obou značek najdete kompletní sortiment volně stojících i vestavných domácích spotřebičů, pod značkou Hoover navíc i velmi širokou nabídku vysavačů, parních mopů a žehliček.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444