Velká letní soutěž LÉTO NA ZAHRADĚ

O nejhezčí okamžik na letní zahradě

Redakce BYDLENI.CZ vyhlašuje pro všechny milovníky letní pohody na zahradě velkou fotografickou soutěž. Zúčastněte se i vy a vyhrajte zajímavé ceny.

V letním období trávíme nejvíce času na zahradě, u bazénu, pod pergolou. Grilujeme, hrajeme si s dětmi, staráme se o květiny, sklízíme ovoce a zeleninu. Během takových chvil býváme svědky neočekávaných okamžiků, při kterých litujeme, že zrovna nemáme u sebe fotoaparát, abychom si je zvěčnili. 
Vaše okamžiky - vaše léto na zahradě 
Pokud se vám i přesto podařilo zachytit okamžik na letní zahradě, o kterém si myslíte, že je škoda nechat jen tak ležet v počítači, zúčastněte se naší soutěže o nejhezčí, nejveselejší, nejdojemnější, nejpozoruhodnější, prostě ten nej pohled nebo chvíli na letní zahradě. Fotit můžete opravdu cokoliv, protože pro každého je „nej” okamžik něco jiného.

bydlinekPošlete nám fotografii a vyhrajte skvělé ceny 
Přihlaste se do soutěže LÉTO NA ZAHRADĚ a hlasujte pro váš nej okamžik léta!
Vyhrát můžete zahradní gril, zahradní lampu nebo chodník v prášku. 

Soutěž vyhrávají 3 fotografie s největším počtem hlasů. Neváhejte proto své příspěvky sdílet se svými přáteli přes facebook nebo twitter. Hlasovat pro ten „nej" okamžik můžete ZDE.
 
Hlavní ceny a partneři soutěže
Tři výherce, jejichž fotografie obdržely od čtenářů BYDLENI.CZ nejvíce hlasů, odměníme zahradním grilem značky WEBER od společnosti GRILYKRBY.CZ, úsporným venkovním led svítidlem od firmy LED-ZAHRADA, nebo chodníkem v prášku od společnosti LEAR, a.s. 
Začít soutěžit nebo hlasovat můžete zde: LÉTO NA ZAHRADĚ.
05.08.2013 | Jana Vaňková
  • Vladeko spol. s.r.o.

    Vyrábíme zahradní nábytek, zahradní domky, chaty, ale i zastřešené zahradní pergoly, dřevěné masivní a dětská hřiště – veškeré výrobky ze dřeva pro dům i zahradu. Provádíme i montáže všech našich výrobků.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444