Velká kniha sádrokartonu

Kolektiv autorů složený z odborníků na slovo vzatých téměř rok intenzivně pracoval na přípravě jedinečné publikace, která nemá na českém trhu obdoby. Publikace nese název Velká kniha sádrokartonu – Podklady pro projektování interiéru a obsahuje souhrnná data a informace o systémech suché vnitřní výstavby.

Publikace je určena všem, kteří potřebují získat nejen přehled, ale i podrobné údaje o jednotlivých systémech: příčkách, předstěnách, podhledech, podkrovích, podlahách. Tedy zejména odborné veřejnosti - projektantům, architektům, investorům, developerům a v neposlední řadě i realizačním firmám. Autoři si vytkli základní cíl: poskytnout ve strukturované formě souhrn ověřených konstrukcí a systémů s jejich komplexními daty a deklarovanými hodnotami. Mezi uvedenými systémy najdete jak tradiční konstrukce ze sádrokartonových desek, tak i úspěšné systémy založené na sádrovláknitých deskách Rigidur či zaoblené konstrukce z desek Riflex. Nedílnou součástí jsou kazetové a akustické podhledy. Najdete zde i relativně nové konstrukce Duragips s kombinovaným opláštěním z desek sádrokartonových a sádrovláknitých. Zcela nově jsou zde zveřejněna souhrnná data o bezpečnostních konstrukcích Rigips. Nechybí ani názorná zobrazení jednotlivých systémů a konstrukční detaily. Velkou knihu sádrokartonu si můžete objednat prostřednictvím internetových stránek www.rigips.cz. Stojí 590,- Kč včetně DPH a bude rozesílána na dobírku.
Věříme, že tato nová, jedinečná publikace poskytne svým uživatelům souhrnný přehled o systémech suché vnitřní výstavby a usnadní výběr takového konstrukčního systému, který bude vyhovovat všem požadavkům.
09.05.2006 | tz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444