Velikonoce - to není jen žlutá a zelená

Tíhnete k rustikálnímu, chcete-li venkovskému stylu? Dokážete si představit Velikonoce a svátky jara bez pro ně typických barev? Prohlédněte si kolekci internetového obchodu U dvou slepiček, který nabízí bytové doplňky, dekorace a bytový textil právě v tomto stylu.

Jaro ve znamení jemných přírodních motivů

Nová kolekce jarních bytových dekorací je inspirována přírodou. Na polštářích, ubrusech, talířích a dalších výrobcích najdete motivy jahod, bylinek, levandule, ptáčků a letos velmi populárních puntíků. Bytový textil značky Early Bird se vyznačuje jemnými barvami, nejčastěji béžovou, světle růžovou, zelenkavou a nenápadnými detaily. Strawberry Garden nás svým vzhledem naladí na teplé letní dny prosycené vůní čerstvých jahod.


Vpustťe jaro dovnitř
 
Po zimě každá hospodyňka otevírá okna dokořán, aby mohl dovnitř proudit čerstvý vzduch. Abychom definitivně zavřeli za zimou dveře, vyzdobte si svůj interiér dekoracemi, které vám navodí jarní atmosféru. V e-shopu U dvou slepiček můžete nakoupit dřevěné doplňky s motivy zajíčků, slepiček nebo plechová srdíčka, která vypadají skvěle nejen na zdi, ale i volně zavěsená v prostoru.

Oživte stará křesla a sedačky
 
Nejjednodušším způsobem, jak svůj domov zútulnit a dodat mu na příjemném vzhledu, je doplnit sedačku nebo křesla poštářky s originálním potiskem. Nemusíte rovnou kupovat nový gauč, postačí investice do potahu a dalšího bytového textilu. Člověk se cítí příjemně tam, kde si může odpočinout. Díky polštářkům a povlečení přírodního vzhledu, který připomíná francouzský venkov, se i vaši hosté budou cítit u vás jako doma.

Navštivte internetový obchod U dvou slepiček a vyberte si z bohaté nabídky bytových doplňků, bavlněných ubrusů, utěrek, kuchyňských ručníků, ošatek, chňapek, zástěr na vaření, povlaků na polštáře, podnosů, táců a jiných dekorací.
24.03.2013

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444