Veletržní sezóna pokračuje

Jarní sezóna výstavních akcí věnovaných bydlení pokračuje tento týden v prostorách PVA Letňany souborem veletrhů Nový byt a dům, Dřevostavby, Aquaset, Geos a Moderní vytápění, které se uskuteční ve dnech 28.2. - 2.3. 2008.

Pokud se chystáte stavět, rekonstruovat či pořídit si nové bydlení, veletrh Nový byt a dům, který je zaměřen především na koncového zákazníka, nabídne i letos novinky a zajímavosti z této oblasti a širokou škálu zajímavých produktů od předních českých firem. Svoji produkci zde představí výrobci oken, dveří, podlah, střešních krytin a dalších stavebních prvků a materiálů. Své zastoupení budou mít i realitní a developerské služby.

Mezinárodní veletrh dřevěných staveb, konstrukcí, stavebních prvků a materiálů DŘEVOSTAVBY 2008 představí řadu novinek v oblasti stavebních systémů na bázi dřeva. Vedle designového řešení exteriéru i interiéru a řady funkčních výhod se mnoho společností orientuje i na úsporu energie, která je díky neustálému zvyšování cen mezi zákazníky velmi žádaná.

Součástí veletrhu věnovanému dřevostavbám budou mj. dva domy o rozloze 11 x 6 a 9 x 7m, jejichž stavba bude probíhat tři dny a tři noci před zahájením. Ve druhém domě (který je standardně nabízen i s garáží) bude zaparkován vůz Toyota Yaris. Pokud si některý s návštěvníků přímo na veletrhu objedná hrubou stavbu v hodnotě 799.000Kč, dostane ke svému domu tento automobil jako bonus.

V rámci veletrhu Dřevostavby si návštěvníci mohou prohlédnout také největší přehlídku architektury dřevostaveb v České republice, Salon dřevostaveb 2008. První výstavní den proběhne vyhlášení výsledků soutěže o nejkrásnější dřevostavbu roku 2007.
Na mezinárodním veletrhu zelené energie, vytápění a vzduchotechniky nazvaném Moderní vytápění budou mít nejsinější zastoupení především výrobci tepelných čerpadel. Návštěvníci se zde ale mohou seznámit s mnoha dalšími technologiemi vytápění a možnostmi energetických úspor. V rámci veletrhu se již podruhé budou konat pro všechny návštěvníky odborné přednášky zaměřená např. na provoz tepelných čerpadel, na komínové systémy, na zkušenosti s vytápěním pelet aj.

Veletrh Aquaset je zaměřen na koupelny, sauny, sanitární tchniku, bazény i úpravy vody. Prezentace firmy SANITEC, která představí vybrané koupelnové sestavy KERAMAG A KOLO, bude doprovázena návštěvnickou soutěží o Nejkrásnější umyvadlo veletrhu. Hlavní cenou bude poukázka na bezplatný nákup vítězného umyvadla.
25.02.2008 | redakce Bydlení.cz
  • Saint-Gobain Construction Products CZ a.s. - Divize Rigips

    Rigips, divize společnosti Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., je významným výrobcem a dodavatelem systémů suché výstavby.

  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444