Veletržní pozvánky

Veletrh Mobitex 2007, který se společně s veletrhem Prodítě a výstavami Rybaření a Modely koná ve dnech 15.-18. března na brněnském výstavišti, nabízí návštěvníkům informaci o progresivním designu a jejím prostřednictvím i řadu inspirací pro bydlení. Je ale také jako vždy místem, kde se lidé mohou rozhodovat pro okamžitá řešení svých potřeb - v expozicích výrobců, kteří podrobně představují osvědčené výrobky i novinky ze své nabídky.

Dřezy nové generace


Expozici firmy Suite najdete v pavilonu V u stánku č. 052. Návštěvníky láká na "novou hvězdu mezi materiály dřezů" - produkt, který dostal jméno CRISTADUR. Pod názvem Lotus uvádí jeho německý výrobce Schock na trh první sérii této řady ve čtyřech lákavých barevných varintách. Dřezy CRISTADUR jsou vyráběny z materiálu, který společnost Schock nedávno vyvinula a který má celou řadu předností. Svým vzhledem připomíná keramiku, na dotek ale nestudí, je tvrdý, odolný proti poškození a díky obsahu stříbrných iontů dokonale antibakteriální.


Posaďte se k jídlu


Jako "jídelní nábytek pro všechny" představuje svoji nabídku společnost Iktus, jejíž expozici najdete v pavilonu V pod č. 072. Iktus je jednak výhradním zástupcem rakouské firmy Schösswender v České i Slovenské republice, jednak sám výrobcem kvalitně řemeslně zpracovaných jídelních setů. Rohové lavice, stoly a židle od tohoto výrobce můžete mít v pestré škále stylů, materiálů a barev, takže je lze zařadit do nejrůzněji laděných interiérů. Hledáte-li právě nové řešení možnosti společného posezení u jídla, expozici rozhodně nepřehlédněte.


Praktické a efektní


Expozice firmy Mivokor je nápaditě řešena a umístěna v prostoru nákladního vozu, který najdete před pavilonem A2. Jde o společnost, s jejímiž závěsným drátěným programem lze např. doladit interiér a vybavení kuchyně. Mivokor vyrábí také vnitřní drátěný program, svítidla, madla, úchytky, nábytková kování, vnitřní vybavení šatních skříní aj. Společnost dodává i Kvalitní kovové výrobky mohou mít různou povrchovou úpravu, stejně jako dřevěné úchytky, které jsou běžně dodávány z různých dřev a v různé povrchové úpravě.

Pro sladký spánek


Společnost Jacques & partner, s.r.o. dodává pod touto obchodní značkou na trh vybavení ložnic. Nabízí ložnicový nábytek z bukového masívu a zaměřuje se také na nejrůznější typy matrací z moderních materiálů, lamelové rošty do postelí, ale i kvalitní potahy. O kvalitě sortimentu i kvalifikovaném přístupu firmy se můžete přesvědčit u stánku č. 091A v pavilonu V. Pokud uvažujete o lůžku, na kterém byste trávili klidnou noc v hlubokém spánku, který vás vždy nabije novou energií, zajděte se sem podívat i poradit.

15.03.2007

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444