Veletržní podzim na Výstavišti startuje s interiérovým designem

Již po dvacáté proběhne veletrh PRAGOINTERIER Living Fair. Po dobu čtyř dnů 4. – 7. září 2008 bude interiérový a exteriérový design vládnout pražskému Výstavišti.

Nejen odborníci v oblasti designu, ale také zájemci o nejnovější trendy v oboru interiérů a bydlení budou mít příležitost se zde setkat s výrobci nábytku, bytového textilu, podlahovin, svítidel a bytových doplňků.

Letošní ročník veletrhu představí nejen české výrobce a návrháře nábytku a bytových doplňků ale také řadu zahraničních firem. Průmyslový palác moderním nábytkem zaplní vystavovatelé kožených sedacích souprav (in-Elis, Carelli, Bytcentrum, JV Pohoda), moderních kuchyní (Elben, SICC), čalouněného a dřeveného nábytku (Semqelb, Jech, Nábytek Jandík) ale také i nábytku do dětských pokojů (Delso). Veletrh nabídne i příchuť Orientu v podobě expozice stylového nábytku z Indonésie a Thajska (JAWA, Ubud Interier).

Široká nabídka vystavovatelů bude také z oblasti bytového textilu, podlah a doplňků do bytů.

Bohatý doprovodný program je již nedílnou součástí veletrhu PRAGOINTERIER Living Fair. Soutěže o Světlo roku, Nejlepší expozici či Salon novinek a designu jistě potěší nejen odborníky, ale také návštěvníky veletrhu. Přednášky a semináře o zařizovaní interiéru, psychologii barev a mnohé další budou probíhat po dobu celého veletrhu.

Koupěchtiví návštěvníci veletrhu budou moci jako každý rok využít zajímavých akčních nabídek firem a veletržních slev.

Inspirujete se po prázdninách na veletrhu PRAGOINTERIER Living Fair.

 

Jako každý rok jsme pro čtenáře připravili soutěž o volné vstupenky na veletrh. Letošní soutěžní otázka zní:

 

Jak se nazývá společná sekce pro umělce, malíře, sochaře, skláře a designéry, probíhající v rámci tohoto veletrhu? Správné odpovědi společně s kontaktními údaji posílejte na adresu redakce@bydleni.cz, jako předmět uveďte SOUTĚŽ, nejrychlejších 10 soutěžících vyhrává 2 volné vstupenky.

26.08.2008
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444