Veletrhy moderního a nízkoenergetického bydlení

Nejznámější pražské výstaviště Praha – Holešovice bude ve dnech 6. – 9. 2. 2014 patřit veletrhu DŘEVOSTAVBY a souběžným akcím WINDOOR EXPO, MODERNÍ VYTÁPĚNÍ, KRBY A KAMNA, SALON BAZÉNŮ a ZAHRADNÍ NÁBYTEK. Veletrhy představí novinky na trhu, aktuální moderní trendy v oborech, doprovodný program určený pro laickou i odbornou veřejnost a expozice v reálné velikosti. Veletrhy, jako každoročně, podpoří i řada odborných organizací a svazů.

Stavební technologie s využitím lehké prefabrikace dřeva je technologií udržující si stoupající trend v ročním počtu realizovaných zakázek. Je to logické. Nabídka staveb touto technologií obsahuje vše, co dnešní zákazník hledá.

 


Podle Ústavu ve stavebnictví (ÚRS PRAHA) bylo v ČR v roce 1997 dokončeno pouhých 87 rodinných domů na bázi dřeva, v roce 2012 jich však bylo už kolem 1700. Celkem bylo v ČR v roce 2012 postaveno 17100 nových rodinných domů, podíl dřevostaveb na našem trhu tedy v roce 2012 dosáhl téměř 10 % a neustále roste.

 


Na to, aby se dřevostavby u nás těšily ještě větší oblibě a o jejich pořízení uvažovalo více investorů, slouží i veletrh Dřevostavby, který je jedinou, takto zaměřenou akcí v ČR. Nedílnou součástí každé stavby a tedy i našeho veletrhu je přehlídka vystavovatelů zaměřujících se na okna, dveře, moderní a ekologické vytápění. Vhodný výběr těchto produktů dotváří nejen stavbu jako celek, ale má velký vliv na úspory energie každé domácnosti.

  


Jako důležitou součástí dnešního moderního bydlení vidíme také vybavení zahrad v podobně zahradního nábytku, bazénů, saun nebo vířivých van, které lze zakomponovat i do interiérového prostředí.

Více informací se dozvíte na webových stránkách:

www.drevostavby.eu
www.windoorexpo.cz
www.modernivytapeni.cz
www.salonbazenu.cz
www.veletrhzahradninabytek.cz
01.11.2013
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444