Veletrh výtahů

Prvního dubna byl zahájen třicetidenní 3.ročník výtahářského veletrhu. Neobvyklý přitom není ani tak délkou svého trvání, jako spíš místem konání - jde totiž o virtuální veletržní prezentaci.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Organizátorem tohoto pozoruhodného projektu je internetový portál Výtahy server, který informace o specifické problematice výtahů, elevátorů a dalších zdvihacích zařízení soustřeďuje už víc než tři roky.
Na stávajícím ročníku virtuálního veletrhu, který najdete na stránkách www.i-vytahy.cz/veletrh prezentuje své výrobky a odborné služby kolem dvaceti vystavovatelů - jedná se jak o domácí společnosti, tak o zástupce renomovaných zahraničních firem. Návštěvou virtuálních stánků, v nichž jste vždy přívětivě přivítáni průvodcem virtuální expozicí (můžete s ním také vstoupit do telefonického kontaktu), získáte dobrý přehled o dění v oboru, o technologických novinkách a trendech. Řadu návštěvníků bude jistě zajímat rozsáhlá nabídka služeb souvisejících s aktuální a mnohdy stále podceňovanou problematikou rekonstrukcí a odstraňování bezpečnostních a provozních rizik u starších výtahů.
Jednoduchá, kultivovaná grafika, vtipné a jednoduché jednotné řešení vstupu do jednotlivých prezentací, úspornost, účelnost a neokázalost přispívají k sympatičnosti celého projektu.
02.04.2004 | sm

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444