Veletrh pro celou rodinu

FOR HABITAT - veletrh bydlení, nábytku, vybavení interiérů a renovací se letos bude konat zároveň s veletrhy FOR GARDEN, FOR KIDS a FOR SENIOR, s nimiž společně vytvoří projekt nazvaný FOR FAMILY. Těmto čtyřem výstavním akcím zaměřeným na potřeby bydlení a volnočasové aktivity celé rodiny i jejích jednotlivých členů bude Pražský veletržní areál Letňany patřit ve dnech 24.-27. května.

Samotný FOR HABITAT se letos koná už počtrnácté a je zárukou bohaté nabídky z produkce asi půl druhé stovky firem. Návštěvníci zde najdou širokou nabídku nábytku do obývacích pokojů, ložnic, kuchyní a jídelen, koupelen, předsíní, pracoven a kanceláří i veřejných prostor. Kromě nábytku si budou moci prohlédnout různé bytové doplňky a dekorace, bytový textil, svítidla a domácí spotřebiče. Pro ty, kteří stavějí či renovují dům nebo byt, zde budou vystaveny i některé stavební materiály, barvy, kompletační výrobky jako okna, dveře, schodiště nebo podlahové krytiny, ale také kamna, krby či ohřívače. Prezentovat se zde budou různé stavební, projekční a developerské firmy, pojišťovny, stavební spořitelny, hypotéční banky nebo realitní firmy a agentury. Doprovodná výstava Brána řemesel navíc přijde s praktickými ukázkami dovedností uměleckých kovářů, keramiků, šperkařů, kameníků, košíkářů, rytců, řezbářů, sklářů, zbrojířů a dalších řemeslníků, kteří zde budou zároveň prodávat své výrobky.


TRENDY INTERIÉR – výběrová výstava
Tato výstava se bude konat v rámci veletrhu FOR HABITAT. Expozice bude mít jednotné architektonické řešení, v prostoru trendového fóra proběhne nejen slavnostní vernisáž výstavy TRENDY INTERIÉR, ale i zahájení celého čtyřlístku veletrhů pořádaných v letňanském areálu souběžně.  Přihlášením jednoho nebo více exponátů do TRENDY INTERIÉR budou vystavovatelé zároveň zařazeni i do soutěže GRAND PRIX, během které vybere odborná komise 3 nejlepší exponáty. Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže GRAND PRIX proběhne během společenského večera, za účasti odborníků z oboru a vystavovatelů dne 25. 5. 2007 v kongresovém sále veletržního areálu. Firma, která obdrží nejvyšší ocenění, získá na příštím ročníku veletrhu FOR HABITAT zdarma plochu 20 m2. 

 

FOR GARDEN
Tematicky velmi těsně je s For Habitatem spojena letošní novinka - veletrh FOR GARDEN, který přichází s nabídkou rostlin, zahradního vybavení, doplňků, stále více žádaného zahradního nábytku a zahradní techniky. Také veletrh FOR GARDEN bude obohacen doprovodnými programy. Vedle praktických ukázek bude například představena na semináři Svazu zakládání a údržby zeleně (SZUZ) soutěž Zahrada roku 2006 a její výsledky.

 

Ve stejném termínu jako FOR HABITAT a FOR GARDEN se v PVA - Letňany uskuteční ještě další dva veletrhy, FOR KIDS a FOR SENIOR, z nichž první sleduje potřeby nejmladší a druhý nejstarší generace a jsou proto pojaty poněkud šířeji. Kromě bydlení se orientují také na volnočasové aktivity, udržování zdraví nebo instituce zabývající se těmito dvěma skupinami obyvatel.

03.05.2007 | redakce Bydlení.cz
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444