Veletrh Urbis

Veletrh URBIS, který v Brně probíhá v rámci Stavebních veletrhů 2003, nese podtitul Fórum investičních příležitostí. Cílovou skupinou návštěvníků jsou právě zájemci o investiční příležitosti. Další skupinu tvoří výrobci a dodavatelé technologií a zařízení pro města a obce. URBIS nabízí prostor jak velkým nadnárodním podnikům, tak i obcím, městům, regionům a krajům.

Na letošním veletrhu prezentují svou nabídku průmyslových příležitostí investorům kraje Olomoucký, Jihočeský, Plzeňský a Jihomoravský. Ostatní kraje jsou zastoupeny expozicemi měst či obcí. Ze statutárních měst se na veletrhu představují Most, Jihlava, České Budějovice a Brno. Zajímavé jsou však také prezentace menších měst a obcí ze všech koutů České republiky, které nabízejí rozvojové lokality pro výstavbu (Říčany, Ústí nad Labem, Most, Uherské Hradiště a mnoho dalších).
V druhé části veletrhu věnované technologiím a vybavením pro města zaujmou expozice výrobců městských mobiliářů. Na stánku E41 společnosti HICON - dopravní značení s.r.o., najdeme světelné značky, orientační systémy, uvítací tabule nebo hojně diskutované zpomalovací prahy. Výrobce umělých sportovních povrchů a dětských hřišť zastupují firmy Zupo, Tubeko, J.I.H a HAGS. Část pavilonu patří také firmám s úklidovou technikou. Mezi nimi zaujme novinka společnosti ekoGrado - ekologický přístroj k odstraňování laků, nátěrů a rzi Tornado ACS 35.
Veletrh URBIS je v České republice zcela originálním projektem, který umožňuje setkávání poptávky i nabídky v oblasti stavebních investic.
15.04.2003 | Věra Růžičková

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444