Veletrh Střechy Praha letos podvanácté

Vyhrajte vstupenky zdarma

Před začátkem stavební sezóny mají projektanti, architekti, stavaři, developerské firmy, ale i stavebníci a zájemci z řad odborné i laické veřejnosti příležitost seznámit se s novinkami, řemesly a službami určenými pro stavby či renovace střech. Ve dnech 28. - 30. 1. 2010 bude pražské Výstaviště v Holešovicích patřit již 12. ročníku mezinárodního veletrhu se specializací na střechy.

Zvýrazněné téma veletrhu Střechy Praha, jímž je letos Energeticky úsporné stavění, se promítá také do bohatého doprovodného programu, který je určen nejen odborníkům, studentům odborných škol, bytovým družstvům či představitelům veřejné správy a krajské samosprávy, ale i laické veřejnosti. Součástí programu jsou např. semináře věnované dřevěným konstrukcím, problematice plochých střech či solárním domům, prostor dostane i poradenství k programu Zelená úsporám. Jako každoročně se v rámci veletrhu uskuteční soutěž o nejlepší exponát - Zlatá taška 2010, novinkou je soutěž MetalStar 2009 o nejlepší kovovou střechu a její detail, kterou vyhlašuje časopis Střechy, Fasády, Izolace, ve spolupráci se společností Střechy Praha, s. r. o. - pořadatelem výstavy Střechy Praha, a za podpory Cechu klempířů, pokrývačů a tesařů ČR. Během veletrhu také denně proběhne losování o střechu zdarma a další zajímavé ceny.

Výstava Úspory energií a obnovitelné zdroje změnila svůj název na Solar Praha

Energeticky úsporné stavění je i hlavním tématem výstavní akce, která souběžně s veletrhem Střechy proběhne již pošesté. Specializovaná výstava Úspory energií a obnovitelné zdroje se představí pod novým názvem Solar Praha. Za změnou názvu stojí především velký zájem vystavovatelů o téma fotovoltaiky a termiky a také fakt, že tato výstava je jako jediná v České republice zaměřena na fotovoltaické systémy.

V rámci letošního ročníku výstavy Solar Praha, na kterém přislíbili účast přední výrobci fotovoltaických panelů a dalších příslušenství, nabídne mj. expozici nejnovějších produktů z oblasti fotovoltaiky, které budou vystaveny v Pavilonu novinek a návštěvy bezplatných poradenských center.

bydlinek
Soutěžte o vstupenky
Po dvou vstupenkách na veletrh Střechy Praha od nás získá pět vylosovaných účastníků Bydlínkovy první letošní soutěže. Stačí správně zodpovědět následující otázku a vyplnit přiložený formulář.
Soutěž již byla uzavřena.
06.01.2010 | redakce Bydlení.cz
  • Střechy Praha - veletrh pro stavbu a renovaci střech

    Největší středoevropský veletrh pro stavbu a renovace střech STŘECHY PRAHA probíhá souběžně s veletrhem úspor energií a obnovitelných zdrojů energie SOLAR PRAHA a veletrhem ŘEMESLO PRAHA. Místem konání je PVA EXPO PRAHA Letňany.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444