Veletrh Pragointerier - New Design

Pohodlí v době plískanic

Pokud právě pátráte po způsobu, jak a čím vylepšit zařízení vašeho bytu, přijde vám vhod nabídka veletrhu Pragointerier - New Design, který pořádá společnost Incheba Praha. Výstaviště Praha v Holešovicích nabízí ve dnech 19. - 22. února možnost inspirace v oboru nábytkářství, svítidel, podlahovin či bytového textilu.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Zboží lze ve většině případů u vystavovatelů přímo zakoupit či objednat. I na veletrhu Pragointerier platí v tomto směru u mnohých stánků zvýhodnění pro návštěvníky ve formě slev či poradenských služeb poskytovaných na místě.
Pořadatelé mysleli i na ty návštěvníky, kteří potřebují nově a účelně zařídit kuchyň. Pavilon Kuchyně a jídelny je příležitostí pro volbu nového zařízení z široké nabídky např. u firmy Koryna, Kuchyně Kolář či společnosti Iktus, jež nabízí jídelní sety.
Jednou z nejpřitažlivějších sekcí veletrhu bude jistě Bytový textil. Můžete si tu prohlédnout a "osahat" dekorační textilie a závěsoviny, vyzkoušet matrace a přikrývky. Ze zastoupených firem jmenujme například Dormio, Klinmam, Orsei či firmu Reger & Rieger z Vídně. Zajímavým zpestřením bude již tradičně soutěž Lůžko v interiéru, kde změří své síly dekoratéři.
Na své si přijde opravdu každý. Pro zájemce o stylový nábytek je připraven vhodný sortiment v pravém křídle Průmyslového paláce u takových firem jako např. Prionord, Triant nebo Mirland (repliky historického nábytku) či Detail (ratanový nábytek). V případě, že máte rádi moderní styl bydlení, navštivte silně obsazené levé křídlo věnované sekci Moderního nábytku. Zahrádkáři a milovníci venkovního posezení by neměli opominout pavilon Exteriéry a zahrada. Milovníkům květinových výzdob bude věnován prostor v Křižíkově pavilonu C, kde proběhne v první den veletrhu soutěž mistrovství nejlepších floristů Květina v interiéru.
Jestliže potřebujete vzít renovaci svého obydlí opravdu od podlahy, potěší vás množství expozic v sekci Podlahoviny. V nabídce jsou koberce od firmy Breno, dubové podlahy společnosti Esco, mozaikové plovoucí podlahy od Empir Parket nebo dlažby a obklady od firmy Asso.
Zájemcům o nové trendy vychází Pragointerier vstříc přehlídkou designové tvorby pod názvem New Design, kterou hostí střední hala Průmyslového paláce.
Jako milé doplnění veletrhu návštěvníci uvítají pavilon Hrnčířských trhů, kde bude prezentovat svá díla přes 100 hrnčířů z celé republiky.
12.01.2004 | Tisková zpráva
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444