Veletrh PRODÍTĚ

Pavilon B

Společně s veletrhem Mobitex probíhá v pavilonu B brněnského výstaviště veletrh PRODÍTĚ, zaměřený na prezentaci výrobků pro děti. Sortiment vystavovatelů je velmi široký, od potřeb pro kojence, přes hračky a edukativní předměty pro děti až po kočárky a dětské autosedačky. Největšího prostoru se dostalo dětským kočárkům.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Jediní v Česku
Stánek 07
Prakticky jediným českým výrobcem kočárků je společnost Patron Bohemia z Mělníka. Výrobce nabízí několik sad výrobků. Jedná se o hluboké kočárky, kočárky pro dvojčata, sportovní kočárky, travel systémy a tříkolky, golfové hole. Novinkou je mmiořádně lehký Apollon Alux kombinovaný kočárek 3 v 1. V nabídce společnosti je také skládací cestovní postýlka, jídelní židle a dětské lehátko.
Kočárky společnosti Patron Bohemia se vyznačují kvalitní konstrukcí z odlehčených hliníkových slitin a mají vysoce kvalitní potahy. Zajímavým detailem je samozhášivost vnějšího potahu. Nezanedbatelné jsou také velikosti lůžek, která patří k jedněm z nejširších. Ke kočárkům nabízí výrobce bohaté příslušenství v podobě brašen, pláštěnek, přikrývek a pumpiček.
U maminky jako v bavlnce
Stánek 59
Vhodným doplňkem ke kočárku jsou zateplené vaky a přikrývky, které vyrábí firma Emitex. Novinkou v nabídce této firmy je Mimivak určený pro nošení dětí, který však může sloužit i jako přebalovací podložka, přikrývka, hrací deka nebo rychlozavinovačka. Výhodná je také vyjmutelná tepelná vložka určená pro chladnější období. Mimivak je atestován Institutem pro testování a certifikaci, takže se můžete spolehnout na jeho bezpečnost. Poloha dítěte v tomto vaku je přirozenější než v nosítku typu klokan, kde trpí zejména páteř nejmenších dětí. Velkou výhodou Mimivaku je rovněž možnost volby z několika poloh nošení dítěte. Vyroben je ze stoprocentní bavlny, což usnadňuje jeho údržbu.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Pro bezpečné svezení
Stánek 10
Dětské autosedačky přivezla na veletrh společnost Nitex Tábor, která je výhradním dovozcem německé firmy Storchenmühle. Na stánku naleznete širokou nabídku kvalitních autosedaček. Standardem jsou několikabodové bezpečnostní pásy a měkké ergonomicky tvarované polstrování. Vybrat si lze z několika typů, lišících se zejména velikostí a konstrukcí.
20.03.2004 | pb

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444