Veletrh FOR HABITAT potřinácté

Třináctka není vůbec "nešťastné numero", jak říká pan Páral v Profesionální ženě. Naopak, třináctý ročník veletrhu FOR HABITAT (PVA Letňany 25. – 28.5.) má nakročeno k úspěchu jak u vystavovatelů, tak návštěvníků. Mezi přihlášenými firmami jsou jak osvědčená jména vystavovatelských firem - Jech, JV Pohoda, Magrit, SemQuelb, Bytcentrum apod., tak nováčci - Atelier Stoklasa, Boris Nosek nebo firma K & V. K dnešnímu dni (7.4.) je již přihlášeno 120 vystavovatelů na čisté výstavní ploše téměř 3500 m2.

Novinkou se pro letošní rok stala BRÁNA ŘEMESEL, akce určená řemeslníkům všech oborů, dotýkajících se tematicky bydlení a interiérů. ABF, a.s. jako organizátor vycházel z přání a tužeb návštěvníků veletrhu, kterých je každoročně na třicet tisíc a kteří tato řemesla na veletrhu každý rok hledají. Podpořit zlaté dno řemesla přijde např. Společenstvo uměleckých kovářů a zámečníků a kovářů – podkovářů Čech, Moravy a Slezska, Výtvarný svaz uměleckých řemesel, řezbáři, umělečtí výtvarníci či výrobci ručně tkaného bytového textilu.

Veletrh FOR KIDS podruhé

Na veletrhu FOR KIDS určeného pro děti všech věkových kategorií, který probíhá souběžně ve stejném termínu, budou k vidění např. firmy INTREA – PIKO s hračkami a sportovními potřebami, f. Svobodová s dětským sedacím nábytkem, Karel Musil DINO s puzzle, AQUATECHNIK CZ s hračkami do vody, DYBS s vybavením dětských hřišť a skate parků, LOKKI s vybavením dětských koutů, EGMONT s literaturou pro děti a mládež, časopisy. Další firmy budou vystavovat např. šátky na nošení dětí, hračky pro malé i velké děti, oblečky pro panenky, PC programy pro výuku. Pestré doprovodné programy na vnitřní i venkovní ploše vhodně doplní firmy i jednotlivci.
Shrnuto – máte se na co těšit, návštěvníci !

Hana Forejtová
Hlavní manažerka veletrhů
12.04.2006
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444