Ve venkovní vířivce můžete relaxovat po celý rok

Venkovní vířivky mají velkou výhodu – můžeme si je užívat celoročně. Musejí však splňovat parametry, které splňují podmínky pro používání ve venkovním prostředí. 

Venkovní vířivky jsou velice oblíbené. Voda je v nich teplá (dosahuje až 40 °C) a odolávají nízkým teplotám (až do -20° C). Velice příjemné jsou luxusní vířivky, které mají trojitou termální izolaci. Nejen, že vám bude teplo, ale dokonalá izolace zajistí, aby byla prodloužena její životnost a aby byly náklady na provoz co nejnižší.
Kvalitní zpracování
Vířivky jsou vyrobeny z akrylu. Jak poznáme, zda se jedná o kvalitní vířivku? Na názor jsme se zeptali obchodního managera společnosti Vířivka.cz Michaela Bäumela, který apeloval na důležitost osobního vyzkoušení vířivek u prodejců, mezi kterými se klient rozhoduje. „Jedná se o investici do zdraví a klient by si měl být jist, že vybírá správný produkt i prodejce“.

Další věc, na kterou by se měl klient ptát, je kvalita zpracování. Exkluzivní výrobci používají ke zpracování akrylu speciální pec s nastavitelnými tepelnými zónami, jež jsou individuálně upraveny pro danou vířivku. Například při výrobě vířivek Ique byla využita technologie pro skafandry, kterou vynalezl úřad NASA. Jedná se o technologii, která odráží teplo (odrazový koeficient tepla je 96 - 97%) a odvádí studený vzduch. Vířivku Ique si tak můžete užít v jakémkoli ročním období a i při nepříjemném počasí.
Nadstandard je samozřejmostí
Michael Bäumel nám odpověděl i na otázku, jaký nadstandard u vířivek v současnosti klienti využívají: „Součástí moderních luxusních vířivek je chromoterapie (barevná terapie světlem), unikátní audio systém, jednoduché ovládání celé vířivky, ale i další nadstandard: MicroSilk - patentovaná technologie, která zlepší okysličení a její vzhled. Microsilk mají v oblibě především ženy, protože se jedná o technologii, která okysličuje pokožku a vyhlazuje vrásky. Dalším často využívaným nadstandardem je systém Acu Flex Zone, který zajišťuje masáž akupunkturních bodů chodidel. Masáž funguje na obdobném principu jako reflexní terapie“.
Léčení těla i duše po celý rok
Celoroční pravidelný odpočinek ve vířivce celkově zlepšuje zdravotní stav. Cítíme se lépe po fyzické i psychické stránce. Prokazatelné účinky byly zjištěny zejména u zlepšení krevního oběhu, uvolnění dýchacích cest, prevence a odstranění bolestivosti zad, kostí i kloubů. Perfektní účinky byly zjištěny i u artrózy. Příjemnou domácí relaxací se snadno zbavujeme stresu, deprese a lépe se nám usíná.
Více informací se můžete dozvědět na adrese: www.virivka.cz.
06.02.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444