Stavění s Atriem - stavění v klidu

Ve stavebním centru EDEN 3000 se návštěvníci brněnského výstaviště mohou setkat se stavební firmou ATRIUM, dodavatelem montovaných rodinných domů s dřevěnou nosnou konstrukcí. Letošní jarní sezóna je pro firmu Atrium již dvanáctá. Od roku 1993 se společnost vypracovala na úroveň kvalitních a renomovaných stavebních firem na českém trhu.

Dosáhnout hlavního cíle – spokojenosti zákazníků - se jí daří  hlavně díky umění naslouchat přáním klientů, proměňovat jejich představy do reálné podoby a poskytovat kvalitní služby při tvorbě návrhů rodinných domů, během přípravy na stavbu, při vlastní výstavbě a péči o zákazníka v době, kdy již bydlí ve svém novém domě.
Významnou událostí v životě firmy bylo založení dceřiné společnosti Atrium SK se sídlem v Banské Bystrici na Slovensku. Stalo se tak díky rostoucímu zájmu o domy Atrium ze strany slovenských stavebníků, kteří znali firmu právě z veletrhů v Brně a z prezentace na internetových stránkách. Letos se již podruhé představila slovenským stavebníkům na veletrhu CONECO v Bratislavě. Po prvním roce působení i zde sklízí úspěchy a prodává první domy.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Aby firma byla stále připravena na rostoucí poptávku po rodinných domech, investovala do rozšíření výrobních prostor.
Velký důraz klade Atrium na neustálé zlepšování poskytovaných služeb, jejichž základním pilířem je tým odborných konzultantů, který významně podpírá fungování firmy. Jsou to odborníci, kteří dovedou všestranně poradit a provést zákazníka všemi úskalími, aby dosáhl svého cíle – získal svůj nový rodinný dům.

Na podzim roku 2004 přišla s programem „Cena domu ALL INCLUSIVE®“. Tento krok nebyl zavedením čehosi nového, ale spíše zdůrazněním toho, co firma poskytovala i v předešlých letech. Jsou to především kvalitní služby a vybavení, které v součtu dávají takovou úroveň, kdy zákazník ví, že stavět s Atriem znamená "stavět v klidu".

19.04.2005 | tz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444