Variabilní zastřešení terasy CORSO

Terasa domu je předpokojem do zahrady, kde můžete relaxovat, scházet se s rodinou nebo pořádat oslavy a setkání s přáteli. Pokud si chcete užívat tyto cenné chvíle po celý rok a za každého počasí, doporučujeme terasu vhodně zastřešit. S posuvným zastřešením CORSO získáte další místnost, která může být buď zcela uzavřená jako zimní zahrada, částečně otevřená pro neustálý přísun čerstvého vzduchu anebo plně otevřená jako běžná terasa.

Zastřešení CORSO vyrábí a dodává společnost ALUKOV, která má se zastřešováním teras dlouholeté zkušenosti a provedla již stovky úspěšných realizací. Hlavní přednost ALUKOVu tkví v přizpůsobování každého výrobku na míru konkrétní terase, používání kvalitních materiálů a zajišťování kompletního dodavatelského cyklu od výroby přes instalaci až po poprodejní servis jedinou společností. Zákazníci se tak mohou těšit z prvotřídních výrobků, které jsou vyrobeny přesně podle jejich individuálních představ a které tak pomáhají dotvářet jejich domov.
CORSO se vyznačuje dlouhou životností, snadnou manipulací i mnoha technologickými patenty. Bytelné, ale elegantní hliníkové profily jsou dostupné v mnoha barevných i tvarových variantách a nerušený panoramatický výhled zajišťují silné výplně z bezpečnostního skla. Díky vlastnímu zabudovanému stínění je možné terasu v případě potřeby zakrýt před slunečními paprsky a získat tak příjemný stín.  

I přes bytelnost celého systému klouzají jednotlivé části zastřešení po pochozích kolejnicích až překvapivě hladce a zvládne je otevřít i malé dítě. Nechtěnému odsunutí části zastřešení například vlivem silného větru ale snadno zabráníte pomocí zámku v hlavních dveřích s pohodlným zamykáním v úrovni pasu EASY UP, kdy není nutné se ohýbat pro zabezpečení jednotlivých segmentů až k zemi. Zastřešení se tak může jednoduše zamknout i proti nezvaným návštěvníkům.  
 
ALUKOV myslel i na čtyřnohé kamarády, kteří mají v zastřešení svůj vlastní vchod. Pokud jim to dovolíme, mohou využít volný přístup na zahradu přímo z terasy. Terasu je tak díky speciálnímu vchodu možné zavřít bez obav, že se domácí mazlíček nebude moci dostat zpět do domu.
 
ALUKOV kromě předprodejní konzultace, výroby na míru a včasné dodávky a instalace zajišťuje také 18měsíční poprodejní servis a až 15letou záruku na výplně. Můžete si tak být jistí, že vám zastřešení bude bezproblémově sloužit desítky let. ALUKOV nabízí své výrobky za výhodnou cenu po celý rok bez lákání na smyšlené, vysoké akční slevy.
 
Zastřešení CORSO je možné si prohlédnout v showroomech ALUKOVu v Praze, Brně a Orli u Chrudimi, kde je příležitost si na vlastní kůži vyzkoušet lehkost otevírání i další technická vylepšení a přesvědčit se o kvalitě a bytelnosti léty prověřeného zastřešení.
 
09.06.2015 | PR
  • ALUKOV a.s.

    Alukov a.s. vyrábí zastřešení bazénů, vířivých van a zastřešení teras CORSO. Je ryze českou firmou a zastřešení vyrábí od roku 1995. V roce 2005 byla společnost Alukov spoluzakladatelem Evropského hospodářského zájmového sdružení IPC Team, který pomáhá výměně zkušeností na mezinárodní úrovni. Celkem má Alukov svá zastoupení v téměř 40 zemích světa.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444