Vaří, ale nepálí

Indukční varné desky se dnes zcela právem stávají symbolem moderního vaření. Díky nim totiž může být příprava pokrmů nejen maximálně rychlá, ale i úsporná a současně bezpečná. Nikdy se o ně totiž nespálíte! Proto se také indukčnímu teplu říká „ studené.“

Nová technologie dokáže zajistit, že indukční zóny na desce zahřívají pouze dno kovové nádoby, zatímco samotná plocha desky zůstává chladná. Proto pokud dojde k jejímu potřísnění, není to žádný problém. Významnou výhodou je také minimální spotřeba energie při maximálním výkonu.

Při nákupu varného panelu doporučujeme obrátit se na odborníky. Specialistou na výrobu varné techniky je Mora, která navíc jako jediný výrobce poskytuje na prasknutí varné desky nejdelší záruku po dobu 5 let a protože jsou indukční desky dražší, určitě se tato volba vyplatí.

Indukční varné panely Mora můžete mít v několika provedeních, včetně kombinace indukčního ohřevu a technologie hi- light. Výhodou všech je jednoduché ovládaní pouhým dotykem, plynulá regulace výkonu v 9 stupních i možnost automatického vypnutí jednotlivých zón, která zajistí maximální bezpečí.

A nyní má pro vás Mora navíc dárek. Až do konce tohoto roku dostanete ke každé indukční desce MORA dárek – 7 dílnou sadu nerezových hrnců Tefal určenou speciálně pro indukční ohřev.

 

Více se dozvíte ZDE.

20.10.2008 | PR
  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444