Vánoční nadílka Samsung: Vyberte svým nejbližším dárky, které doopravdy potěší

Chtěli byste letos svým blízkým darovat něco, co doopravdy ocení a využijí? Inspirujte se vánočními tipy Samsung. Pořídit ji můžete chytré pračky, telefony, televizory s dokonalým obrazem či UHD BluRay přehrávač.

Praní nikdy nebylo jednodušší

Zapnuli jste pračku s tmavým prádlem a teprve potom jste objevili zapadlou černou ponožku? S pračkami AddWash si to můžete dovolit. Nemusíte totiž čekat až se vypere aktuální várka prádla. Díky speciálním dvířkům můžete zapomenuté kusy prádla přidat okamžitě. Celý proces vkládání prádla v průběhu pracího cyklu je velmi jednoduchý. Stačí jen stisknout tlačítko Pauza a otevřít dvířka, která jsou dostatečně velká na to, aby bylo možné přidat například pletený svetr. Zkrátka vychytávka, kterou ocení každý. 

 

Samsung Galaxy S7 Edge s dokonalým fotoaparátem

Mobilní telefony Galaxy S7 a S7 edge patří k těm nejlepším na trhu. Nabízí kombinaci luxusního designu ze skla a kovu, ale také výkonný procesor, který umožňuje plynulé hraní i graficky náročných her, odolnost vůči prachu a vodě (certifikace IP68) nebo schopnost úplného dobití baterie za 95 minut. Zcela unikátní je rovněž funkce fotoaparátu Dual Pixel s vyšší rychlostí závěrky a přesnějším automatickým ostřením, která zaručuje zachycení jasnějšího a ostřejšího obrazu, a to i za zhoršených světelných podmínek. 



Designové SUHD TV s perfektním obrazem

Dopřejte své rodině či přátelům ten nejlepší zážitek ze sledování oblíbených pořadů. Nové Samsung SUHD TV nabízejí v současnosti nejvyšší dostupnou kvalitu obrazu. Vnímání kontrastů a hloubky obrazu je podpořeno vysokým dynamickým rozsahem HDR se svítivostí až 1 000 nitů, což je nevyšší dosažená hodnota na současném trhu. Navíc jsou SUHD TV vybavené funkcí SUHD remastering Engine, která analyzuje a remasteruje obsah nižší kvality než UHD tak, aby byl výsledný efekt co nejblíže záměru jeho autora. Díky bezrámečkovému designu se ještě více ponoříte do děje. Jejich zadní strana je přitom dokonale hladká, bez rušivých prohlubní či zdířek, takže si pohled na ní vychutnáte i tehdy, když je televizor vypnutý. 



Luxusní soundbar HW-K950

Perfektním doplňkem SUHD TV je audiosystém, který ke špičkovému obrazu přidá i pohlcující zvuk. Ten vás doslova obklopí. Soundbar HW-K950 vybavený technologií Dolby Atmos® disponuje celkem 15 reproduktory v hlavním těle, zadních reproduktorech a subwooferu. Jedná se o 5.1.4 kanálový  systém, který využívá up-firing technologii. Ta je navržena s cílem zprostředkovat realističtější audio a projektuje zvuk směrem ke stropu i horizontálně napříč místností. S technologií TV SoundConnect lze jednoduše propojit audiosystém s televizorem bez změti kabelů a veškerý obsah je reprodukován v čisté a jasné podobě. Kromě soundbaru je možné do domácí „sítě“ propojit i další reproduktory umístěné v ostatních místnostech a vytvořit si tak zázemí pro perfektní poslech hudby v celém domě. 

Filmy v té nejvyšší kvalitě

Filmovou klasiku i nejnovější trháky si nejlépe užijete s UHD Blu-ray přehrávačem K8500, který je zárukou vysoké kvality obrazu, ať už máte ve vašem obývacím pokoji Full HD, UHD nebo SUHD TV. Přehrávač totiž dokáže reprodukovat miliardu barev a přináší nejlepší obrazovou kvalitu na váš televizor díky podpoře HDR. Filmové scény uvidíte dokonale jasně a oceníte hluboký kontrast, ve kterém černá barva získává milion odstínů. Díky podpoře 10bitové hloubky obsahu zobrazí Samsung KS8500 video s 64x více barevnými detaily. Obraz tak získá nejvěrnější barvy s úžasnou hloubkou a s nejmenšími detaily. 
Více informací najdete na www.samsung.cz.
20.12.2016 | PR
  • Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

    Špičkové technologie, prvotřídní design a uživatelsky příjemné ovládání, to jsou atributy produktů společnosti Samsung. Díky neustálým inovacím transformuje svět televizorů, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. V 80 zemích celého světa zaměstnává více než 325 000 odborníků.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444