Vánoční dárky pro milovníky vaření

Vánoce jsou tu za tři týdny a u mnoha z nás začíná nákupní šílenství. Inspiraci na vánoční dárky hledáme, kde se dá, přeci znovu nekoupíme knížku nebo svetr?! Máme pro vás tipy na pěkné a praktické dárky, které potěší milovníky vaření, italské kuchyně nebo domácí party.

Elegantní mikrovlnná trouba s horkým vzduchem a vařením v páře

Mikrovlnná trouba je skvělým pomocníkem do každé kuchyně, pokud navíc umí péct pomocí horkého vzduchu, zapékat díky funkci Crisp nebo zdravě vařit v páře získáte tak praktický doplněk k troubě pro případ, že potřebujete připravit více pokrmů najednou. Mikrovlnná trouba Hotpoint MWHA 2824 s kapacitou 28 litrů a otočným talířem o průměru 31,5 cm disponuje prvě těmito funkcemi. V jednom spotřebiči je tak možné ohřát jídlo, grilovat maso, uvařit zeleninu nebo třeba upéct koláč. Vybrat lze z pěti úrovní výkonu nebo jeden z deseti automatických programů (Pizza, Maso, Brambory, Těstoviny, Zelenina, Ryby, Nápoje/Káva, Popcorn, Koláč, Kuře). Chytrá funkce Rozmrazování umožňuje jednoduše nastavit délku podle času nebo váhy zmrazených potravin. S troubou je dodávána plná sada příslušenství, která obsahuje mřížku na gril, crisp talíř a parní nádobu. Mikrovlnka je navíc svým designem v černé nebo nerez barvě v kombinaci s černým sklem esteticky velmi podobná vestavným spotřebičům a nenaruší tak původní vzhled kuchyně.

Terakotový kámen do trouby pro pizzu jako od Itala

Pokud máte ve své blízkosti milovníka pizzy, tento dárek jej jistě potěší. Pizza Kit od značky PROFESSIONAL obsahuje terakotový kámen a dřevěné prkénko pro přenášení pizzy. Terakota je sušená a vypálená směs žáruvzdorných jílů, která je při vaření používána po tisíce let. Umožňuje rovnoměrné pečení bez použití oleje či tuků a rychle absorbuje vlhkost. Pizza kámen může být použit v jakékoliv troubě. Umístíte jej na rošt co nejblíže hornímu topnému tělesu (maximálně do vzdálenosti 10 cm). Troubu zahřejete na 240°C, poté na kámen vložíte pizzu a zapnete funkci gril. Pro snadnější manipulaci s pizzou můžete kámen posypat moukou. Díky tomu je doba přípravy pizzy kratší, pečení je zdravější a pizza získá nezaměnitelnou přírodní chuť pravé Itálie jako z pece vytápěné dřevem.

Chladící box na láhve pro domácí večírky

Nápoje v láhvi při domácí párty s přáteli nebo třeba při slavnostní rodinné večeři zůstanou nachlazené po celý večer díky univerzálnímu chladicímu boxu značky PROFESSIONAL.
Box je určený pro chlazení lahví různých velikostí, ideální využití je například pro vína, sekty či šampaňské. Chladicí box je potřeba namrazit v mrazničce po dobu alespoň 5 hodin před použitím, po vyjmutí z mrazničky udrží teplotu –18°C další tři hodiny, láhev tak může zůstat na stole a pořád bude mít ideální teplotu.

Více na www.hotpoint.cz. Produkty značky PROFESSIONAL jsou k dostání u vybraných prodejců elektro nebo na internetu.
02.12.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444