Vánoce ve vintage stylu

Na adventních věncích už hoří dvě svíčky a my se pomalu chystáme zapálit třetí. Pečení cukroví je v plném proudu, stejně tak jako shánění dárků. Patříte k těm, kteří milují vánoční atmosféru? Chcete vyměnit tradiční čokoládovou kolekci za nové, neotřelé vánoční ozdoby? Nechte se inspirovat společností Bella Rose.

Ozdobte vánoční stromeček

Zdobení vánočního stromečku patří k nejkrásnějším chvílím, které můžete trávit společně s vaší rodinou. Bella Rose představuje kolekci vánočních ozdob, díky kterým bude váš vánoční stromeček nezapomenutelným. Některé ozdoby si možná pamatujete ze svého dětství. Nechte se inspirovat skleněnými, keramickými, zinkovými ozdobami nebo dekoracemi z přírodních materiálů.

Zabalte dárek jinak

Někdy je obal více než samotný dárek. Dárkové balení přidává na kouzlu tajemství. Bella Rose přináší mnoho zajímavých tipů, jak dárečky zabalit nevšedně. Vyměňte klasické V celkové nabídce naleznete ručně vyráběné papíry. stužky, dárkové kartičky a přání, ale také například knoflíčky či amulety na zavěšení.

Přivítejte Vánoce

Vyzdobte svůj domov vánočními dekoracemi. Společnost Bella Rose nabízí svíčky, závěsné ozdoby, lucerny, věnce, polštáře a mnoho jiných drobností, které vaše místo zútulní. Vedle jednotlivých výrobků se můžete kochat rozsáhlou fotogalerií, která Vás jistě bude inspirovat.

Společnost Bella Rose nabízí výrobky tradiční dánské značky Ib Laursen, originální porcelán a textil Green Gate, stylový skandinávský design od Madam Stoltz, luxusní doplňky dánské značky Lisbeth Dahl, kolekce andělů a figur Willow Tree, dále přírodní francouzská mýdla či sušenou levanduli z Provence, lucerny, svíčky, proutěné košíky, dřevěné tácy a další dekorace a bytové doplňky inspirované romantikou venkova, elegancí skandinávského designu nebo hravostí retro vzorů. Jestliže se chcete třeba jen inspirovat, podívejte se na internetové stránky www.bellarose.cz.

13.12.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444