VIADRUS - ŽDB a.s. závod topenářské techniky

I když na výstavě bylo několik výrobců nabízejících litinové kotle, na trvalém shluku návštěvníků u expozice výrobce litinových kotlů na plynná, pevná a kapalná paliva, ohřívačů vody, kondenzačních kotlů a litinových otopných těles, bohumínské společnosti VIADRUS.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Tak třeba litinová otopná tělesa Kalor, Kalor 3 či Thermo jsou radiátorové články, zaručující konstrukcí i materiálem hospodárný provoz s prakticky neomezenou životností. Přesto, že jde o žebra ústředního topení, jsou vpředu opatřena čelní panelovou plochou a vyrábějí se v široké škále rozměrových variant a řadě barevných mutací. Návštěvníky však zajímal i univerzální litinový kotel na tuhá paliva U 22 Hercules. Kotel se vyznačuje vysokou životností litinového výměníku, širokým rozsahem výkonu dle počtu článků, spolehlivostí regulačních a zabezpečovacích prvků, jednoduchou obsluhou a údržbou, možností přestavby pro spalování paliv na plynná či kapalná paliva a naopak, snadnou montáží pláště kotle při instalaci, nízkou náročností na komínový tah a možností zvětšení prostoru pro přikládání větších kusů dřeva až do průměru 220 mm.
18.12.2002 | Richard Koníček

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444