V luxusním povlečení budete usínat jako král

Stejně jako poznáme rozdíl mezi svetrem z kašmíru a obyčejné kousavé vlny, pocítíme i výhody povlečení z kvalitního materiálu. K takovému bezpochyby patří bavlna. Povlečení z moderního Mako Saténu, Mako Jersey a bavlněného saténu se těší stále větší oblibě.

Ne nadarmo se říká - spát jako v bavlnce. Vždyť bavlna je pro své skvělé vlastnosti nejčastěji používaným a nejoblíbenějším materiálem pro ložní povlečení. Navíc díky moderním technologiím si můžeme dopřát bavlnu nejen tak, jak ji znaly naše babičky, ale v mnohem lepším provedení.
Mako Satén: dokonalá jemnost především
Luxusní povlečení z Mako Saténu patří mezi ty nejjemnější materiály, které si můžete dopřát. Jedná se o bavlněné povlečení vyrobené ze 100% čisté, česané mako bavlny, která prochází charakteristickým procesem mercerisování. Díky tomuto speciálnímu zušlechťovacímu postupu se zvyšuje lesk a hlavně odolnost tkaniny proti opotřebování. Proto si uchovává měkkost a stálost. Mako satén si zamilujete díky jemnosti, ale i krásným sytým barvám a moderním vzorům. V povlečení dokonalé kvality budete usínat rádi a probouzet se svěží a odpočatí.
Mako Jersey: luxus s jednoduchou údržbou
Povlečení Mako Jersey je oboulícný bavlněný úplet vysoké gramáže. Jeho speciální úprava zaručuje opravdu vysokou jemnost, neuvěřitelnou měkkost a v neposlední řadě také výbornou regulaci tepla. V zimě vás zahřeje, v létě naopak chladí. Ložní povlečení z Mako Jersey vyžaduje minimální péči, je tedy opravdu nenáročné na údržbu. Nemusí se žehlit a bez problémů jej lze sušit i v sušičce. Zamiluje si ho každý, kdo si při spánku rád vychutnává měkkost a jemnost, a přitom nezapomíná na praktičnost.

Malý tip: Pro maximální pohodlí můžete povlečení doplnit i Mako Jersey prostěradly.
Bavlněný satén: číslo jedna v moderních ložnicích
Povlečení z bavlněného saténu je na trhu k dostání o něco delší dobu a získává si stále více příznivců. Saténové povlečení je vyrobené z vysoce kvalitní bavlněné příze s jemným leskem na povrchu. Kombinuje ty nejlepší vlastnosti bavlny a saténu. Je krásně hebký a jemný na omak, zároveň je však velmi pevný a trvanlivý. Často bývá opatřen i nežehlivou úpravou. Jemný lesk mu navíc dodává luxusní vzhled.

Vyberte si povlečení, které bude přesně odpovídat vašim představám. Široký výběr materiálů, barev i vzorů naleznete na www.4home.cz.
14.02.2014

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444