V Praze vyrostou podle konceptu Chytré bydlení další byty

Nový bytový dům CHYTRÉ BYDLENÍ JRM@Lužiny s khaki fasádou a světlým provedením fasádních detailů vychází z konceptu Chytré bydlení společnosti Trigema.

Nový bytový dům CHYTRÉ BYDLENÍ JRM@Lužiny s khaki fasádou a světlým provedením fasádních detailů vychází z konceptu Chytré bydlení společnosti Trigema.

Další bytový dům, které vychází z konceptu Chytré bydlení, vznikne v hlavním městě. Po CHYTRÉ BYDLENÍ BLV@Horní Měcholupy a projektech 2Barevné Letňany a SMART byty to bude i CHYTRÉ BYDLENÍ JRM@Lužiny.

Na čem je Chytré bydlení založeno?

Pořízení každého nového domova je dlouhodobá investice a s tím by měl také zájemce k výběru bytu přistupovat. Je třeba si dobře rozmyslet, jaké jsou jeho preference. Výhodou konceptu Chytré bydlení je, že pracuje hned s několika benefity, jako jsou například energetická náročnost budovy skupiny Bmožnost nuceného větránípoužití přírodních materiálů, příprava pro inteligentní ovládání bytu či napojení nového bydlení na okolní dopravní a občanskou infrastrukturu. Díky tomu si může každý zvolit byt podle předem jasných parametrů, které v konečném důsledku užitnou hodnotu jeho bydlení mnohonásobně navyšují.

A jiné projekty se už připravují!

Kromě projektu CHYTRÉ BYDLENÍ BLV@Horní Měcholupy vzniká na druhém konci hlavního města bytový dům CHYTRÉ BYDLENÍ JRM@Lužiny. Všech 35 bytů projektu je ve velikosti od 1+kk do 4+kk. Ve velké většině mají byty balkon či terasu. Pětipodlažní dům je rozdělený na dvě samostatné sekce s tím, že obě mají bezbariérový přístup.

V prvním nadzemním podlaží budou byty s terasami orientovanými na západ a dále pak vstupní části, sklepy a úklidové místnosti. Od druhého nadzemního podlaží výše jsou pouze byty, které jsou v pátém podlaží doplněny o tři samostatné sklepy. Ceny se budou pohybovat od 57.000,- Kč s DPH za m2. Projekt se bude nacházet mezi ulicemi Jeremiášova a Mukařovského.

Vedle technologických prvků patří k výhodám Chytrého bydlení také kvalitní okolní občanská infrastruktura. Nechybí tu proto velké množství škol a školek a samozřejmě i obchodů a dalších služeb. A nezapomenulo se ani na dopravu. Díky výhodnému napojení na trasu metra B se odsud dostanete do centra hlavního města do 25 minut.
26.08.2015 | PR
  • Trigema a.s.

    Trigema je developerskou společností s přesahem do dalších aktivit. Výsledkem developerské práce jsou bytové domy Chytrého bydlení , které jsou v současnosti nabízeny už ve třech kvalitativních úrovních. Vedle té základní je to Plus a Premium.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444