V Popůvkách Nad Rybníkem se opět staví

Do příjemné, klidné části Popůvek u Brna je umístěn soubor bytových viladomů a rodinných řadových domů a bytů, jejichž dokončení plánuje developer společnost Bemett, a.s. na podzim roku 2008. V lokalitě Nad Rybníkem začaly práce na druhé etapě výstavby před několika týdny. Jejich průběh lze sledovat na internetových stránkách společnosti.

Projekt nabízí moderní bydlení v obci s dobrou občanskou vybaveností. Výhodou je blízkost Brna, kam je rychlé autobusové spojení (zastávka autobusu leží 100 m od domů, cesta autobusem trvá přibližně 15 minut). Nedaleký nájezd na dálnici D1 zkrátí čas potřebný k cestě do metropole autem. Těsné sousedství rybníka ve spojení s množstvím zeleně a okolní přírodou přitom dodává tomuto místu na romantičnosti. Projekt je určen zejména klientům, kteří mají zájem o bydlení v klidu a soukromí, s vlastní zahradou.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
V zástavbě tvořené sekcemi řadových rodinných domů a bytů jsou v nabídce byty 3+kk a 4+kk s pozemky, jejichž plocha se pohybuje v rozmezí 47 až 308 m2. Bez zahrádky, zato s terasou budou jen patrové byty, které se v jednotlivých sekcích nacházejí. V nízkopodlažních viladomech budou byty o velikostech 2+kk a 3+kk, ke každému z nichž patří zahrádka o ploše 92 až 120 m2.

Staveniště bylo nedávno předáno firmě VCES a.s., v současné době zde probíhají zemní práce a začínají se stavět základy. O průběhu prací informuje společnost Bemett své klienty prostřednictvím fotografií zveřejněných na svých webových stránkách. Vždy po měsíci se tak lze dovědět, jak stavební práce pokročily.
10.10.2007 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444