Unikátní bezbariérové sprchy jsou praktické i krásné

Také se rádi sprchujete? A máte doma bezbariérovou sprchu? Pokud si myslíte, že ji nepotřebujete, pak vás s dovolením vyvedeme z omylu. Bezbariérové sprchy vám poskytnou nebývalý komfort a zároveň elegantní design, jaký jste doma doposud neměli.

Pryč jsou doby sprchování ve vaně, či překračování často zdraví nebezpečných soklů. Bezbariérová sprcha je úžasně komfortní a dokonale praktická pro mladé i pro seniory.

Běžné sprchy ve vašich domácnostech


Jistě víte, o čem je řeč. Asi nejběžnější sprchování je ve stoje ve vaně. To je ale nouzové řešení, vana je určena ke koupání. Překročit bezpečně okraj vany a poté stát na tom kluzkém povrchu tu a tam každému připraví nejedno překvapení jako na ledě. U obkládaných sprchových koutů, anebo u sprchových boxů, je velmi běžný i dost vysoký sokl.

Ten má sice zabránit úniku vody, ale co už bylo o tento prvek úrazů. Zhmožděných prstů u nohou, či tržných ran. A to jsme ještě stále nezmínili ten fakt, že až budete o něco starší, nohy se vám do vany budou zvedat jen velmi obtížně a ustát kluzký povrch bude stále náročnější.

Bezbariérové sprchy s chytrým odtokem vody


Firma Detalon s.r.o. má pro vás dokonalé řešení. Dodá vám systém pro bezbariérové sprchy v úrovni podlahy KERDI – LINE, který má hned několik výhod. Odtok vody je umístěn ne u vstupu do sprchy, ale u stěny. Podlaha sprchy má jen 2% spád. Ten takřka nepocítíte, jak je mírný, přesto stačí k odvedení veškeré vody.

Použití folie KERDI je mnohem bezpečnější než hydrostěrka. KERDI je kontaktní, vodě odolná fólie pod obklady a dokonale zabrání možnému pronikání vlhkosti do zdiva i do podlahy. Tato fólie se lepí po celé ploše vnitřního prostoru sprchového koutu a prvky vpusti jsou napojeny z výroby.

Bezbariérovou sprchu je možno postavit za jedno odpoledne. Obkladači mohou dostat instrukce v Detalon s.r.o. Podívejte se na video, jak se montuje bezbariérová sprcha systémem KERDI - LINE.

Hlavní výhodou je komplexní sestava všech prvků pro dokonalý detail a bezpečnou funkci. Sprcha ani nemusí mít dveře a stěny jestliže zvětšíme vyspádovanou plochu. Řešení technicky splňuje bezbariérová kritéria.

Užijte si komfortní sprchování na úrovni 21. století. Navštivte prodejní centra v Praze a Břeclavi, kde vám školení pracovníci systém bezbariérových sprch rádi předvedou a vše vysvětlí. Získáte zde rovněž informace o servisu výrobce,  cenovou kalkulaci a případně i doporučení na vhodnou montážní firmu. Jste-li obkladač nebo stavební firma a chcete si zvýšit odbornost, společnost Detalon vám ochotně zajistí odborné školení u techniků výrobce.
25.07.2011 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444