Umocněte přicházející čas Vánoc s pocitovými svítidly LivingColors

Technologie Led komponentů a celkové používání Led diod je dnes vyhledávaná a žádaná. Společnost Philips už v roce 2008 přišla na trh s oceněným svítidlem, které využívá mimo tradičních odstínů bílé i plné barevné spektrum 16 milionů barev nazvané LivingColors.

Vývoj nezastavíš!

LivingColors již od roku svého vzniku, urazila cestu několikaletého vývoje a nyní nabízí několik designových variant a provedení. Všechny varianty si však zachovávají to dobré a ještě více zvyšují užitnou hodnotu těchto vyjímečných svítidel.

Vše pozitivní v jednom.

I přes možnost kombinace až 16 mil. barev, mají svítidla LivingColors maximální výkon pouhých 15W.  U některého provedení (většina produktů řady) je přiloženo jako součást světla dálkové ovládání. Jiné z nich mají možnost vybírat barvu či předvolený program přímo na světle samotném.

Druhy produktové řady „barevných“ LED svítidel

LivingColors Bloom – Ovládání na svítidle s možností nastavit a uložit až 3 oblíbené kombinace světelných scén včetně možnosti dokoupení dálkové ovládání.

LivingColors Conic -  Speciální řada, směřovaná i jako designový doplněk v neaktivním stavu s průsvitným obalem v kouřové černé nebo bílé barvě.

LivingColors Generation 2 – Svítidla klasické řady první generace s různými nástavci, kdy je možné tato svítidla použít jako plnohodnotné stropní či nástěnné a nebo dokonce jako stojací lampy.

LivingColors Mini – zmenšená varianta svítidla LivingColors, dodávané za nižší cenu a s použitím do menších prostor nebo jako zajímavá designová varianta lampičky.

Všechny výrobky z řad LivingColors jsou vybaveny vysoce výkonnými Led diodami - High Power Led se zárukou dlouhé životnosti (až 100.000 hodin svícení = 23 let (!!!) při svícení 12 hodin denně). Cena svítidel LivingColors je příznivá - i vzhledem k tomu, co vše toto vyjímečné osvětlení dokáže.

Veškerou nabídku svítidel řady LivingColors, ale i jiných svítidel a osvětlení v přehledném rozdělení, naleznete v internetovém obchodě www.philips-levne.cz, kde můžete nakupovat v teple a pohodlí Vašeho domova. Vánoce jsou již za dveřmi, tak neváhejte a inspirujte se ještě dnes!

09.12.2011

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444