Ukliďte alergeny a bacily

Vyhrajte vysavač s UV-C lampou

Spolehlivý likvidátor alergenů a bakterií, vysavač Raycop Genie, patří k novinkám, které aktuálně představuje společnost Blakar trading, přední dodavatel moderních vysavačů.

bydlinekMalý, ale velmi účinný Raycop Genie můžete zakoupit na předvánočním trhu, nebo také vyhrát v soutěži, kterou najdete na konci tohoto článku.

Zásadní podíl na úspěšném potírání alergenů a bakterií má u vysavačů Raycop technologie UV-C záření, která umožňuje důkladné bezchemické čištění textilií.  Lampa zabudovaná dovnitř vysavače uvolňuje velké množství neviditelných ultrafialových paprsků o vlnové délce 254nm (nanometrů). Tyto UV-C paprsky poškozují DNA prachových roztočů, bakterií, virů a dalších patogenů, čímž ničí jejich schopnost množit se a způsobit onemocnění. Na našem trhu jsou v současné době čtyři modely vysavačů značky Raycop: Smart, Magnus, Hera a Genie.

Antibakteriální vysavač Raycop Genie je stejně jako zbývající tři modely této značky vhodný především pro úklid v prostorách, kde se pohybují alergici a astmatici, jeho vlastnosti se ale uplatní v každé domácnosti. Je vybaven patentovaným třístupňovým systémem čištění pomocí UV-C lampy, rotačního kartáče a výkonného sání s mikro-alergickou filtrací a HEPA filtrem H13. Je schopen odstranit až 99,9 % bakterií, virů plísní a 93,5 % roztočů. U typu Raycop Genie ovšem zároveň oceníte jeho nízkou váhu a jednoduché ovládání. Pomocí jediného tlačítka zvládnete uklidit matrace, lůžkoviny, čalouněný nábytek a další textilie v domácnosti během několika minut. Raycop Genie je k dostání ve dvou barevných variantách - v módní růžové a v oblíbené žluto-zelené barvě. Jeho doporučená cena je 3.990 Kč. Může být vhodným dárkem pro vaše blízké nebo také výkonným pomocníkem při předvánočním úklidu ve vaší vlastní domácnosti.
bydlinek Vyhrajte Raycop Genie v soutěži
Jak už bylo řečeno, praktický malý vysavač Raycop Genie, a to v módním pink odstínu, můžete vyhrát v naší soutěži. Prostřednictvím formuláře odešlete odpověď na soutěžní otázku. Podaří-li se vám ji zodpovědět správně, budete zařazeni do slosování. Pro nápovědu se nezapomeňte podívat také na adresu www.raycop.cz, kde najdete řadu dalších informací.  Soutěž potrvá do 20. prosince 2013.

Vítěz soutěže: Alena Pelcová
Soutěž již byla uzavřena.
25.11.2013 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444