Úklid kanceláří nebo skladu? Objednejte si profesionální firmu

Kanceláře, zdravotnická zařízení, průmyslové objekty nebo společné prostory v domech… Všechny tyto nemovitosti mají jedno společné - je nutné je pravidelně uklízet. A pokud chcete, aby byly uklizené precizně, bez zbytečných diskuzí a za minimální náklady, objednejte si úklidovou firmu. 

Důvod první: kvalita úklidu

Upřímně, pokud úklid svěříte nájemcům v domě nebo zaměstnancům firmy, vždy je to dříve nebo později přestane bavit a úklid budou (byť třeba i nevědomky) šidit. Úklidové firmy k úklidu přistupují svědomitě a pečlivě. Mají vyškolené zaměstnance, používají prvotřídní čisticí přípravky a stroje, znají efektivní postupy práce. Pokud tedy nechcete po půl roce objevit pavučinu za radiátory nebo plíseň za ledničkou, je pro vás úklidová firma nezbytná.

Důvod druhý: nulové starosti

Jestliže jste dostali pravidelný úklid na starost vy, čeká vás spousta „neviditelné“ práce. Rozdělovat úklidové směny, shánět čisticí prostředky, opravovat staré a kupovat nové vysavače, hledat náhradu za nemocné pracovníky, přebírat zodpovědnost za hygienickou čistotu budovy atp. V případě úklidové firmy tohle vůbec neřešíte - jenom ji objednáte a všechno pustíte z hlavy. Profi firma veškeré starosti a záležitosti bere na svá bedra- a kdyby se kdykoliv cokoliv stalo, leží tíha zodpovědnosti právě na ní.
 

Důvod třetí: flexibilita

Máte pracovní dobu od 8:00 do 16:30 a uvítali byste, aby uklízecí četa přišla do kanceláří až po 17. hodině a nerušila tak pracovníky? Při úklidu svépomocí takřka neřešitelný problém - málokdo chce v práci zůstat dlouho do noci, aby zde vysával a čistil koberce. V případě úklidové firmy je to maličkost, většina společností se vám bez problémů přizpůsobí a přijde uklízet večer, v noci nebo i o víkendu. Prostě tehdy, kdy se to bude hodit vám.

Ušetřete si čas, peníze i spoustu zbytečných nervů a svěřte úklid svých kanceláří profesionální firmě. Sami brzy poznáte, že je to tak opravdu lepší.
25.02.2015 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444