Udělejte své kuchyni radost

Tři tipy na vánoční dárky z řady Karma Design

Společnost Karma Český Brod přináší tipy na vánoční dárky, při jejichž rozbalení obdarovaný rozhodně nebude muset nadšení předstírat. Každé Vánoce je to stejné – ve všech domácnostech se uklízí, peče a zdobí a ve všech domácnostech je to doprovázeno zmatkem a také panikou, že se do Štědrého večera vše nestihne dokončit.

A do toho je třeba lámat si hlavu, jakým dárkem udělat radost rodině a přátelům.
„Pokud chcete letos o něco klidnější Vánoce, zkuste nahlédnout do naší nabídky vestavných spotřebičů,“ láká zákazníky generální ředitel Karmy Pavel Janeček. „Můžete tak snadno zabít dvě mouchy jednou ranou – pořídíte si vestavbu, která vám výrazně usnadní všechno to pečení a vaření. A zároveň můžete spotřebič pořídit blízkým jako praktický, ale krásný dárek.“

Z řady Karma Design jsme vybrali tři novinky, které určitě udělají radost každému:

Multifunkční vestavná trouba Karma Design KT-720 TX
 
Horkovzdušná elektrická trouba v nerezovém provedení disponuje 9 pečícími programy – to už by muselo být, abyste z ní nevyndali vynikající křehké cukroví. Dobu pečení lze snadno předem naprogramovat, a navíc se do trouby dají zasunout i širší 45cm plechy. Jednoduše ideální pomocník do vánoční a samozřejmě i povánoční kuchyně. Doporučená maloobchodní cena je 18 990 Kč včetně DPH.
Více informací o produktu a jeho parametry naleznete na adrese
http://www.karma-as.cz/cs/spotrebice/vestavne-trouby/karma-design-kt-720-tx/


Sklokeramická deska Karma Design KH-73 X
 
Tvarově velmi netradičně řešená varná deska – originálním způsobem šetří místo v kuchyni, kterého není nikdy dostatek. Všechny tři Hi-Light varné zóny jsou časově programovatelné, takže ani v těch největších zmatcích nehrozí, že byste něco připálili. Deska se také umí po nastaveném čase akusticky připomenout a příjemné je, že jeden program lze pohodlně uložit do paměti. Pokud tedy máte rádi špagety či jiné těstoviny, s touto deskou od Karmy budou určitě al dente. Doporučená maloobchodní cena je 12 980 Kč včetně DPH.
Více informací o produktu a jeho parametry naleznete na adrese
http://www.karma-as.cz/cs/spotrebice/varne-desky/sklokeramicke/karma-design-kh-73-x/

Plynová sklokeramická deska Karma Design KH-603 B
 
Seznamte se s opravdu unikátní varnou deskou, která v sobě originálně spojuje komfort elektrické sklokeramické desky (dotykové ovládání, indikace zbytkového tepla, dětská pojistka) a desky plynové – není zde nutný energeticky náročný trojfázový přívod. Na speciálních keramických hořácích umístěných pod sklokeramickou deskou dochází k bezplamenovému spalování plynu, jedná se tedy o ekologicky čisté řešení s minimem emisí. Deska disponuje třemi hořáky a jednou plochou vyhřívanou odpadním teplem. Sklo desky KH-603 B má stejné vlastnosti jako to u sklokeramických desek. Doporučená maloobchodní cena je 26 990 Kč včetně DPH.
Více informací o produktu a jeho parametry naleznete na adrese
http://www.karma-as.cz/cs/spotrebice/varne-desky/plynove/karma-design-kh-603-b/
12.12.2006 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444