Udělejte dětem na Vánoce radost novým dětským pokojem

Vánoce se blíží a s nimi i shon kolem vybírání a nákupu dárků, včetně nejrůznějších příprav. Nejvíce se na Vánoce zaručeně těší děti, které možná už nyní píší dopis Ježíškovi, co by rády našly pod stromečkem. Chcete-li jim připravit obrovské překvapení a zároveň si ušetřit starosti, co jim pořídit letos, pak vám určité možnosti nabízí jejich dětský pokoj.

Každé dítě chce mít svůj svět co nejhezčí. Tráví v něm poměrně dost času, jednak zde spí, ale také si zde hraje, ti větší se pak připravují do školy a pobývají tady i během volných chvil. Právě nový dětský pokoj, anebo něco z jeho vybavení, může být pro vaše dítko krásným dárkem k letošním Vánocům. Ukažme si, v jakém duchu byste mohli zařídit zcela novou místnost, případně si přibližme pár tipů na stylový dětský nábytek, který se může krásně vyjímat i u vás doma.

Dětský pokoj pro miminko
Začít bychom měli u těch nejmenších – miminek. Miminka a batolata ještě nebudou mít z nového dětského pokoje rozum. Nicméně to neznamená, že byste na ně měli v tomto ohledu zapomínat. I ony potřebují mít svůj vlastní svět a vytvořit dětský pokoj pro miminko je neméně důležité i pro vás. Kde jinde byste své děťátko přebalovali, kam dávali oblečení, kojenecké potřeby a hračky? Dominantu by jednoznačně měla tvořit dětská postýlka, která je v prvních měsících života v podstatě celým světem. Při výběru dbejte na bezpečnost, zdravotní nezávadnost a kvalitu. Zvolit si můžete postýlku s nastavitelným roštem, s posuvnou bočnicí či vyndávacími šprušlemi. Důležité je také nezanedbat výběr kvalitní matrace. Dále se vám bude hodit přebalovací pult a skříň či komoda na oblečení a další potřeby pro miminko. Pokud bychom měli doporučit barvy, volte bílou v kombinaci se sladce růžovou nebo světle modrou.

Dětský pokoj pro miminko Chamonix

Dětský pokoj pro menší děti
Máte-li doma o něco větší dítě, dejme tomu do předškolního věku, věřte, že i jemu udělá nový dětský pokoj velkou radost. I v nízkém věku vaše ratolest vnímá, v jakém prostředí žije. Připravte mu tedy ty nejlepší podmínky pro hraní s ohledem na jeho zdravý vývoj. Moderní dětské pokoje jsou řešeny originálním designovým způsobem a čiší z nich radost a hravost. V tomto případě se zaměřte na postel a dostatek hracích prvků. Nesmí chybět skříň na šaty a odkládací prostory na hračky. Jako postel lze zvolit méně tradiční provedení, např. ve tvaru autobusu. Barvy vybírejte hravé a pestré.

Dětský pokoj pro holčičku Fairy II

Dětský pokoj pro školáka

Školák má již trochu odlišné potřeby, souvisejí se školními povinnostmi. Rovněž je potřeba už rozlišovat, zda se jedná o dětský pokoj pro holku nebo pro kluka. Do takové místnosti je nutné pořídit pořádný psací stůl a kvalitní židli. Hodit se může i skříň s policemi na ukládání knížek, sešitů a školních potřeb. Pokoj laďte do veselých barev a jejich výběr nechejte klidně na vaší ratolesti.

Dětský pokoj Lego Brick pro kluka

Dětský pokoj pro studenta
Větší děti už nechtějí přebývat v dětském pokoji v tom pravém slova smyslu, ale spíše v takovém, který bude tak trochu ve stylu obývacího pokoje a ložnice. Studentské pokoje jsou zařizovány tak, aby v nich měl student dostatek místa pro studium, ale také na koníčky a odpočinek. Nesmí chybět kvalitní postel o rozměrech min. 80x200 cm a správná matrace. Doporučujeme vytvořit v pokoji odpočinkovou zónu, kde se dá i učit na testy a zkoušky. K tomu skvěle poslouží třeba křeslo, pohovka či sedací vak.

Studentský pokoj Fabric pro kluka

Nové zařízení do dětského pokoje, nebo rovnou celý nový, je velice hodnotný dárek na Vánoce, který potěší vaši ratolest v kterémkoli věku. Nevyhazujte peníze za zbytečnosti a hlouposti, ale třeba právě za praktický, stylový a moderní dětský nábytek. A pakliže si chcete ušetřit čas jeho sháněním, zavítejte do e-shopu Nábytek Aldo, odkud jsme čerpali fotografie pro náš dnešní článek, a zde zaručeně vyberete to nejlepší vybavení do dětského pokoje za rozumnou cenu.

Studentský pokoj ve stylu ložnice
30.10.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444