Udělej si sám v novém

Se začátkem léta přichází vydavatelství MOTOR-PRESSE BOHEMIA s relaunchem měsíčníku Udělej si sám. Nová podoba oblíbeného časopisu přinese čtenářům o 16 stran nápadů, rad, inspirací a tipů více.

Nová, modernější a velmi přehledná grafická úprava je doprovázena názornými instruktážními fotografiemi. Počínaje sedmým číslem letošního ročníku přibývají časopisu také nové rubriky. Jde především o sekci „Magazín“, v níž se představí nové výrobky na českém trhu z oblasti hoby a bydlení. Rubrika „Finance a právo“ se bude věnovat zejména finančním produktům a možnostem jejich využití, čtenáři zde budou nacházet také právní rady k otázkám bydlení, stavění, rekonstrukcí apod. Sekce „Ekologie“ je zaměřena na problematiku životního prostředí v každodenní praxi, tentokrát např. přináší informace týkající se úspor energie prostřednictvím solárních panelů. Novinkou je také rubrika „Auto“, v níž bude redakce své čtenáře pravidelně seznamovat s jednotlivými vozy různých značek, jejich vlastnostmi a možnostmi praktického využití.
Redakce časopisu reaguje novinkami v grafice i rozšířením obsahu na měnící se zájmy a potřeby širokého okruhu svých čtenářů. Oblíbený měsíčník si zároveň zachovává podobu magazínu, v jehož každém čísle najdete řadu tipů z oblasti moderního životního stylu, nápady jak vylepšit místo svého bydlení nebo rekreace, rady z oblasti péče o zahradu a tradičně také inspiraci jak příjemně a užitečně naložit s volným časem, pokud patříte k těm, kteří si nejlépe odpočinou, pokud mají příležitost přiložit ruku k dílu.
27.06.2008 | redakce Bydlení.cz
  • Udělej si sám

    Časopis Udělej si sám těží ze zázemí největší evropské rodiny Do-it-yourself časopisů. Díky tomu je zdrojem aktuálních informací o nejnovějších trendech ve sféře hobby z oblastí bydlení, techniky a zahrady. Je zacílen na kutily, kteří hledají inspiraci a návody na řešení problémů a vylepšení interiéru i exteriéru.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444