URBIS INVEST letos poprvé v rámci Bussiness Clubu

Velký zájem veřejnosti o loňský ročník URBIS INVEST, Mezinárodního veletrhu investic, financí, realit a technologií pro města a obce, potvrdil jeho význam. Proto i letos má potenciál stát se veletržním top eventem, který je předznamenáním začátku stavební a investiční sezony.

Tradičně probíhá současně se Stavebními veletrhy Brno a společně své brány otevřou ve dnech 22. – 26. dubna 2008.  Novinkou tohoto ročníku je koncentrace URBIS INVESTu do pavilonu B, který je pod označením B2B tzv. Business clubem Stavebních veletrhů a kde budou umístěny expozice významných stavebních firem. Očekává se tak maximálně synergické propojení prezentace top společností ze světa stavebnictví, investičních příležitostí a developmentu v regionech CEE.

URBIS INVEST se za poslední roky vyvinul v komplexní spojení potřeb investorů, developerů, finančních institucí, profesionálů z real estate a všech skupin municipální sféry. V současnosti je největší přehlídkou v oblasti investic. „Letošní ročník je koncipován jako speciální setkání všech odborníků z oboru, kteří představí kompletní nabídky z ČR i regionů Slovenska, Polska, Ruska a dalších zemí CEE“, říká ředitelka projektu Stavebních veletrhů Brno, Ing. Jana Ostrá.

Zahraniční účast, zejména ze Slovenska a ostatních sousedních států, každoročně roste. Letošní specialitou programu je tzv. Ruský den, kdy se budou prezentovat oblasti Ruské federace a diskutovat témata jako „Financování exportních operací“, „Pojišťování investic a obchodů v zahraničí“ a „Zkušenosti českých stavebních firem v ruském teritoriu.“ Očekávat můžete také bohatý doprovodný program, který je sestavován ve spolupráci s oborovými ministerstvy a profesionály daných oblastí.

Očekává se tudíž velká účast odborných návštěvníků z ČR i zahraničí, a to zejména potenciálních investorů, investičních společností, fondů, developerských společností, konzultantských a zprostředkovatelských firem z oblasti real estate, veřejné správy (VIP osobnosti státní správy, kompetentní zástupci krajů a municipalit) a top firem českého stavebnictví.

Rozhodnutí o novém umístění URBIS INVEST vzešlo z předností pavilonu B a s ním spojeným Business clubem, který nabízí mimo jiné použití registrační karty, která bude umožňovat vstup na doprovodné programy, využití business kavárny, unikátní Katalog investičních příležitostí či set tiskových materiálů. Účastníci z řad vystavovatelů i návštěvníků mohou proto počítat s vysokým komfortem, odborností prezentací a dokonalým propojením dvou dnes již téměř neodlučitelných oblastí, investic a stavitelství.
19.03.2008
  • Veletrhy Brno a.s.

    Společnost Veletrhy Brno má výsostné postavení na českém výstavním trhu i vedoucí postavení v ekonomickém regionu střední Evropy.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444