U HYPO stavební spořitelny mají zájemci z menších měst snazší cestu k úvěru

V rámci individuálního přístupu ke klientům nabízí HYPO stavební spořitelna a. s. výhodné podmínky také pro žadatele o úvěr na financování nemovitosti, kteří trvale žijí mimo území hlavního města.

HYPO stavební spořitelna tím staví na stejnou startovací dráhu zájemce o financování bydlení v lokalitách, kde je nižší hladina příjmů, než v hlavním městě Praze. V praxi to vypadá tak, že žadatelům o úvěr, kteří trvale žijí mimo Prahu nabízí překlenovací úvěry s odlišným ohodnocením schopností klienta splácet úvěr. Tím jim umožňuje získat úvěr a s těmito prostředky zlepšit kvalitu svého bydlení.


Příklad z praxe:
Klient HYPO stavení spořitelny, 30 let, svobodný, žádá o úvěr ve výši 1,4 milionu korun na koupi nového bytu. Pokud by trvale žil v Praze, musel by doložit minimální čistý měsíční příjem 14 168 Kč. V případě koupě bytu ve stejné hodnotě a s trvalým bydlištěm mimo Prahu by mu stačil u HYPO stavební spořitelny příjem se zvýhodněnou bonifikací 13 284 Kč, tj. o 884 Kč (6,3%) nižší než u žadatele s adresou trvalého pobytu v hlavním městě.


Úvěr potřebuje ihned, v úvahu tedy připadá překlenovací úvěr NADSTANDARD s nulovou akontací, tzn. že nemusí vkládat žádné počáteční prostředky pro jeho získání.

20.05.2007

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444