Ty nejoblíbenější hračky pro děti

Zdroj: www.pro-deticky.cz

Zdroj: www.pro-deticky.cz

Vybrali jsme pro vás několik dětských hraček, které na žebříčku oblíbenosti u dětí vedou. A navíc - Vánoce se kvapem blíží. Možná už teď pokukujete po výlohách nebo na internetu, čím byste překvapili své nejmilejší pod vánočním stromečkem. Nechte se inspirovat.

Pro holčičky

Opravdu nemusíte nakupovat neustále jen panenky. Obrovskou radost uděláte třeba dětskou kuchyňkou, ve které se holčičky budou cítit jako jejich maminka. V kuchyňce holky najdou všechno, co potřebují pro opravdové vaření. Talíře, hrnečky s podšálky, příbory, hrnce, pánve a další kuchyňské pomůcky. Kuchyňka vydává elektronické zvuky vaření a výroby kávy. Své kamarádky tak můžou pozvat na čaj nebo třeba na kafíčko. 
 
Doporučujeme umístit dětskou kuchyňku do kuchyně, abyste mohli se svou dcerkou vařit společně. Všichni si tak užijete mnohem více zábavy.  
 
Holky parádnice potěšíte česací hlavou značky Braun, na které si budou moct vyzkoušet všechny kreativní účesy. Sada obsahuje spoustu gumiček, skřipečků, sponek a korálek do vlasů, holky tak zrealizují všechny své bláznivé nápady. K vytvoření dokonalého účesu dokonce můžou zkusit žehličku na vlasy na baterie.

Pro kluky 

To by nebyly Vánoce, aby kluci nedostali nějakou tu pořádnou bouchačku. Ty od značky NERF zná každý kluk, protože patří ke špičce. Uvnitř zbraně NERF N-elite je motor na baterie, díky kterému šipky automaticky létají až do vzdálenosti 27 metrů za sekundu!   
A aby byli kluci připraveni na každou misi a do boje mohli vyrazit v plné polní, doporučujeme vestu TACTICAL VEST se zásobníkem šipek. Náboje tak budou mít vždy po ruce. Do kapsy vesty schovají i záložní pistoli pro všechny případy a do dalších ostatní nezbytnostni k dlouhé misi.
 
Když se řekne dřevěný vláček, většině se vybaví vlastní dětství. Ruku na srdce, vláčky si především kupují tatínci sami pro sebe. Dřevěné vagonky s mašinkou a kolejemi jsou prostě klasikou. Navíc si díky přídavným stromům, zvířatům a budovám můžete vytvořit celé nádraží! Hračka je vyrobena z kvalitního, velmi tvrdého dřeva.

Pro zvídavé děti

Jestli uvažujete o dárku, který byste využili všichni společně jako rodina, vyberte si nějakou deskovou hru. Napínavé dobrodružství zažijete s rodinnou hrou UBONGO. Budete muset vyřešit několik hlavolamů, abyste se dostali k vytouženým diamantům. Pohotové děti své rodiče možná velmi překvapí. 
 

Pro tvořivé děti

Je dobré v dětech podporovat kreativitu a fantazii. A malování je jednou z těchto aktivit. Abyste mohli nechat dítě tvořit a vy nemuseli hlídat, jestli se zrovna nepustilo do malování nábytku nebo stěn vašeho nově vymalovaného obýváku, pořiďte mu Aquadoodle podložku! Na tu můžete psát a malovat speciální tužkou jen za pomocí vody. Až obrázky na podložce zaschnou, automaticky zmizí a podložka je připravena k dalšímu tvoření. Protože dítě používá jen vodu, nemusíte mít obavy z nežádoucích skrvn na koberci nebo sedačce. 

 
 
A nakonec jeden tip, který z módy nevyjde nikdy. Nebo znáte snad dítě, kterého by nebavilo tvoření z modelíny? Ať už má dítě rádo zvířátka, auta nebo princezny, modelovací hmota mu nechává neomezený prostor k vyjádření. Uvidíte, že modelování chytne i vás. Vytvarujte si třeba pizzu a tu společně ozdobte. Nebo rovnou “upečte” ovocný koláč. Modelína je vyrobena z materiálu, který neulpívá na věcech, takže až si děti přestanou hrát, jednoduše zbytky posbíráte. 

Tyto tipy na dětské hračky a mnoho dalších naleznete v e-shopu Pro dětičky.
13.10.2015 | Jana Vaňková

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444