Tvrzený kámen Technistone - kámen s benefity

Technistone: Noble Calista

Technistone: Noble Calista

Tvrzený kámen Technistone se stává stále oblíbenějším materiálem v českých i zahraničních domácnostech. A není se čemu divit. Vypadá krásně, oproti přírodnímu kameni je mnohem pevnější a odolnější, takže vydrží vaření vášnivého kuchaře i zásah dětských pomocníků. Navíc díky nízké pórovitosti a nasákavosti, v lesklém provedení s vlastnostmi v podstatě shodnými se skleněným povrchem, na něm neulpívají skvrny a velmi snadno se čistí.

Stejně dokonalý je tvrzený kámen Technistone i po stránce estetické. Na výběr je z několika kolekcí a mnoha barevných odstínů, od přírodního vzhledu po zcela originální varianty v pestrých barvách s odlesky skleněných a zrcadlových střípků. Využít jej můžete na kuchyňské a koupelnové desky, obklady stěn, dlažby nebo třeba schodiště. Své uplatnění našel již i v mnoha komerčních objektech, po tvrzeném kameni Technistone se můžete projít v multikinech sítě Cinema City nebo třeba na londýnském letišti Heathrow. A které odstíny tvrzeného kamene Technistone jsou nejvíce trendy? Jistě si vyberete…
 

Čas na kávu

Současným trendem je využívání jemných zemitých odstínů v kombinaci s bílou nebo černou. A když zemité, tak proč se neinspirovat u kávy. Kolekce Starlight typická odlesky skleněných a zrcadlových střípků se rozrostla o čtyři kávové barvy - tmavohnědou Starlight Corto představující silnou kávu, smetanově béžovou Starlight Latte, arašídovou Starlight Mocca a šedou Starlight Frappe. Vybrat si můžete třeba podle své oblíbené kávy a s ní sladit kuchyňskou desku nebo třeba dlažbu do koupelny či předsíně. Odlesky celý prostor krásně rozzáří a dají mu punc luxusu.
 Technistone: Starlight MoccaTechnistone: Starlight Mocca

Mramor i beton

Kolekce Noble vychází z přírodního mramoru a inspiruje se jeho vzhledem. Zároveň značně vylepšuje jeho vlastnosti – především je pevnější a odolnější. Navíc je možné z tvrzeného kamene Technistone, na rozdíl od mramoru, vyrobit desky či obklady s tloušťkou menší než 30 mm. Na výběr je z mnoha barevných provedení v odstínech bílé, béžové, šedé a hnědé s černými nebo šedými žilami v různé intenzitě struktury a s lesklým nebo matným povrchem.

Výjimku v mramorové kolekci Noble tvoří odstín Noble Concrete Grey ve věrném vzhledu surového betonu. Ten nadchne všechny příznivce industriálního stylu, interiéru dodá primární hrubost, přirozenost a originalitu zároveň. Navíc i zde je Noble Concrete Grey na rozdíl od betonu kompaktním materiálem bez viditelné porozity a tak se nemusíte bát ulpívání skvrn.
 Technistone: Noble Concrete GreyTechnistone: Noble Concrete Grey

Nejbělejší bílá i reprezentativní šedá

Rádi sázíte na bílou barvu, ale žádný odstín se vám nezdá ten správný? Tvrzený kámen Technistone v odstínu Crystal Absolute White je tím nejbělejším, co v tomto segmentu seženete. Je zářivý, bělostný, navíc tvrdý a odolný proti poškození. Díky tomu zůstane tvrzený kámen Crystal Absolute White bezchybně lesklý a bělostný po dlouhá léta.
Technistone: Crystal Absolute WhiteTechnistone: Crystal Absolute White
Šedé barvy se často pro její surovost v interiéru bojíme a podceňujeme ji, ovšem její využití je vlastně strategickým tahem. Výborně totiž zvýrazňuje efekt okolních barev, navíc ji lze kombinovat s jakýmkoliv stylem. Tvrzený kámen Technistone v odstínu Brilliant Grey s jemnou zrcadlovou strukturou přináší do interiéru nadčasové a univerzální designové řešení. A i přes tmavší odstín díky odleskům a odrazu světla vaší domácnost rozzáří. 
 Technistone: Brilliant GreyTechnistone: Brilliant Grey

Kde lze tvrzený kámen Technistone koupit?

Produkty z materiálu Technistone můžete zakázkově objednat v každém dobrém kuchyňském, koupelnovém nebo interiérovém studiu nebo u dobrého kameníka, kde vám se vším poradí do nejmenšího detailu. Pro prvotní naplánování interiéru v pohodlí domova můžete využít také online HD vizualizér Technistone, který je uživatelsky velmi příjemný a umožní vám na vzorových místnostech vyzkoušet kombinace barev a odstínů dříve, než vše půjdete objednat.

Více na www.technistone.cz
15.09.2016 | PR
  • Technistone, s.r.o.

    Společnost Technistone, s.r.o., se sídlem v Hradci Králové, je špičkovým světovým výrobcem tvrzeného kamene. Tento vysoce kvalitní materiál je pro své jedinečné vlastnosti a nadčasový design vyhledáván architekty, designéry i koncovými zákazníky. Zájem o tvrzený kámen TechniStone® neustále roste především v zahraničí, kde máme díky rozsáhlé distribuční síti zastoupení v desítkách zemí světa. Stále oblíbenějším se ale stává i v České republice. V roce 2019 se firma Technistone stala součástí americké společnosti Wilsonart® Engineered Surfaces, celosvětového lídra ve výrobě materiálů pro interiéry budov.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444